Baja Mali Knindža je ove stihove dao velikom drugu na pevanje: Dvojac je rastavila tragedija, a pesmu je kasnije prepevala Cakana

02.02.2021

21:41 >> 21:32

0

Pesma je i danas veliki hit, ali malo ko zna da ju je pevač napisao i to za ovog kolegu

Baja Mali Knindža je ove stihove dao velikom drugu na pevanje: Dvojac je rastavila tragedija, a pesmu je kasnije prepevala Cakana
Copyright Baja Mali Knindža ATAImages/Anotnio Ahel

Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža i pokojni Rođa Raičević bili su veliki prijatelji, a ne samo kolege pevači. Međutim, malo je poznato da je Baja Rođi napisao čuvenu pesmu „Rastanak”, koju je kasnije prepevala Dragica Radosavljević Cakana.

Pročitajte još:

U pojedinim gostovanjima, pevač bi se prisetio druga pa pričao kako je on i te kako verovao u ono što je on radio, te da su se rado okupljali, kad god bi im obaveze to dozvoljavale.

– Bili smo veliki prijatelji. Družili smo se i provodili mnogo vremena zajedno. Napisao sam mu pesmu „Rastanak”. Pesmu je kasnije prepevala i Cakana – ispričao je u jednoj emisiji Baja Mali Knindža.

Podsetimo, Rođa Raičević preminuo je 7. oktobra 2001. godine u Beogradu. Iako je bio povzivan sa bojnim lepoticama, nikada se nije ženio. Šuškalo se, pak, da je bio opčinjen Bubom Miranović. Njegova smrt u 45. u sopstvenom stanu i danas je pod velom tajni. Svojevremeno, govorilo se da se predozirao metamfetaminom, ali to nikada zvanično nije potvrđeno. Takođe, kofer po koji više od deset godina niko nije došao, ispred stana u 27. marta (Kraljice Marije) ostao je velika misterija. Za sobom, ostavio je brojne hitove, koji se i danas pevaju.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike