Baja Mali Knindža napravio je takav šou, da je Mirko Šijan i bez majice ostao! Pevao ogrnut zastavom, a žena mu nosila šajkaču (FOTO)

25.06.2023

15:35

0

Bojana je maksimlano spremna krenula u provod

Baja Mali Knindža napravio je takav šou, da je Mirko Šijan i bez majice ostao! Pevao ogrnut zastavom, a žena mu nosila šajkaču (FOTO)
Baja Mali Knindža - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Mirko Pajčin, Baja Mali Knindža, održao je sinoć veliki koncert na Tašmajdanu, a iz prvih redova - s njim su uglas pevali i Bojana i Mirko Šijan sa prijateljima, među brojnim poznatim imenima.

Par je, sudeći po njihovim „Instagram" storijima, došao maksimalno spreman za ludi provod.

Bojana je nosila šajkaču na glavi, a Mirko je u jednom trenutko ostao i bez majice, što vas sve čeka u galeriji koja sledi.

Pevao je na sav glas samo ogrnut zastavom i to bez greške. Sin Goce Božinovske reči svake pesme odlično je znao, baš kao i njegova izabranica.

Podsetimo, Baja je o ovom nastupu dugo maštao, kako je i sam priznao pred izlazak na binu pred medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam.

- Ovim koncertom stavljam pečat. Kada sam bio srednjoškolac, imao 14 godina, sanjao sam o ovome. Pisao sam pesme. Ovo je najviša stepenica - istakao je on, pa dodao koliko bi voleo da mu se jedna ćerka, koja trenutno boravi u Americi, vrati kući.

Pevač, inače, ima šestoro dece i neki su sinoć takođe bili uz njega.

- Ovo troje starijih su tu, dva sina su kod kuće, a jedna ćerka je u Americi, ona će pratiti preko telefona. Slaće joj snimke. Krivo mi je što nije tu i molim se Bogu da se vrati. Ima života i u Srbiji - istakao je onda on.

Baja Mali Knindža, ATAImages/Marija Mlađen
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike