Darko Lazić ponovo za volanom! „Ko kaže da brat loše vozi?" (FOTO)

25.02.2024

09:45

0

Čim je mera zabrane upravljanja vozilom istekla pevač je, čini se, seo na mesto vozača

Darko Lazić ponovo za volanom! „Ko kaže da brat loše vozi?" (FOTO)
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Posle saobraćajke koju je imao protekle godine pevaču Darku Laziću bila je oduzeta vozačka dozvola do februara meseca, prema ondašnjim napisima. Sada, čim je mera zabrane upravljanja vozilom istekla pevač je, sudeći po objavama s Instagrama, seo na mesto vozača i „okrenuo koji krug".

- Ko kaže da brat loše vozi? - piše u okviru jednog „storija" koji je svakako privukao veliku pažnju njegovih fanova.

Podsetimo, Lazić je prošle godine u saobraćaju naleteo na jedan kombi. Pored materijalne štete, povređenih srećom nije bilo.

- Ispostavilo se da sam imao i češku i srpsku dozvolu, a da mi je srpska oduzeta, ali nije bila poništena. Tu je ispao nesporazum. Imam češku vozačku dozvolu, dobio sam zabranu, ne mogu da vozim godinu dana i to ću da ispoštujem. Vozi me supruga Kaća, nažalost - pričao je on u „Amidži šouu" jednom prilikom, pa je dodao kako on i ne treba da bude primer drugima, te da sada „okreće novi list".

„Moj život, moja stvar!"

Darko Lazić, Instagram screenshot / darkolazicofficial
 

- Osoba sam koja je dosta grešaka napravila i koja je loš primer mladima. Uvek sam govorio da se ne ugledaju na mene. To je moj život, moja stvar. Nikad to više neću uraditi, naravno, ali ne treba ljudi da se ugledaju na mene, nisam ispravan, nisam poštovao zakon, ali dosta je bilo. Sad krećemo ispočetka - istakao je on onda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike