Prošetajte Lazićevom novom kućom u Brestaču, u kojoj je prvi put praznovao kao domaćin: Kod pevača nema šta nema! (FOTO)

08.01.2024

10:50

0

Uređena je po poslednjoj modi

Prošetajte Lazićevom novom kućom u Brestaču, u kojoj je prvi put praznovao kao domaćin: Kod pevača nema šta nema! (FOTO)
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić je ove godine prvi put obeležavao Božić u novom porodičnom domu u Brestaču; supruga Katarina bila je zadužena za bogatu trpezu, umesto njegove majke i bake koje su to radile ranije. 

 

 

Pevaču je, najpre, posebno bilo drago što je po badnjak - prvi put išao sa sinom. Alekseja je, inače, dobio u vezi s Marinom Gagić, a kako je dečak sada dovoljno porastao, poznati otac drage ga je volje učio običajima koji se u njegovom domu svakako poštuju. Kasnije, tokom slavlja, zajedno su se zabavljali u moderno uređenom prostoru. 

Prostranu dvospratnicu okružuje dvorište sa sivo-belim kockama, a čitavo imanje je od radoznalih pogleda zaštićeno ogradom od betonskih blokova, prenose mediji. Kako on s vremena na vreme na Instagramu objavljuje i fotografije nastale unutar kuće, jasno je da je na svaki ćošak mislio dok je stvarao prostor za sebe i svoju ženu i decu. 

 

 

Darko, podsetimo, ima i ćerku Lorenu iz prethodnog braka sa pevačicom Anom Sević. 

 

 

Enterijerom dominiraju svetli tonovi, elementi od drveta, kao i ukrasno kamenje, te biljke koje i te kako osvežavaju ambijent. 

(Hello)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike