„Sve je krenulo nizbrdo posle pobede u Zvezdama Granda!" Darko Lazić i dalje pamti kako ga je otac spasao kandži droge

03.01.2024

09:30

0

Majka Branka je taj period njegovog života mnogo teško podnela

„Sve je krenulo nizbrdo posle pobede u Zvezdama Granda!" Darko Lazić i dalje pamti kako ga je otac spasao kandži droge
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić dan-danas je zahvalan ocu Milanu što ga je spasao kandži droge. Kada je počeo mnogo da zarađuje, naime, pevač je bio i veoma mlad, pa je „lako krenuo stranputicom".

Njegov tata, čim je video šta se dešava, uzeo je stvar u svoje ruke.

Imao sam „prijatelje" i svi su me „voleli"

Darko Lazić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nakon pobede u takmičenju „Zvezde Granda", sa 17 godina sam počeo da zarađujem previše novca i tu je sve krenulo nizbrdo. Za veče sam znao da zaradim i po 5.000 evra. Tada sam imao „prijatelje" i svi su me „voleli". Ne mogu da se setim gde sam prvi put probao drogu, ali mislim da je to bilo na nekoj žurci - počeo je Darko u jednom podkastu, pa je onda nastavio o tome kako je majka Branka podnosila te njegove turbulentne dane.

- Majka je teško podnosila taj moj period života pun poroka. Otac je primetio šta se dešava, vratio me je u porodičnu kuću i vratio na pravi put. Odavao sam se porocima i šta sad, potičem iz kafane, a ne iz biblioteke... Ipak, najvažnije je da se čovek u tome zaustavi - ističe on, koji je bez oca ostao krajem 2020. godine, zbog čega i dalje tuguje.

Pevač se vremenom značajno promenio, narkotike je prestao da uzima, ali važi za bahatog vozača i zbog „lude" vožnje često ima problema sa zakonom.

Darko Lazić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Kada dobro razmislim, zavisnik sam od adrenalina i to je moj jedini i najveći porok. Obožavam adrenalinske sportove i nema šta nisam probao. Skakao sam i s visine od 190 metara, a pored automobila volim i vožnju motorom, jer me smiruje - objasnio je on, kom je društvo ovom prilikom pravila supruga Katarina.

 
- Ne smeta mi epitet „Darkova žena". Zašto bi mi smetalo kada ja to jesam? Da nije njega, ni mene ne bi bilo u medijima - „uskočila" je u razgovor ona, koja je inače grafički dizajner, a ne fitnes instruktorka kako se u javnosti veruje.

- Ljudi misle da sam instruktor fitnesa jer volim da treniram, a zapravo sam grafički dizajner. Mada mogla bih sebe da nazovem i Darkovim asistentom - kazala je zatim Kaća „Informeru".

Katarina Lazić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike