Darko Lazić smršao 103 kilograma! Velika ispovest pevača o suprugama, karijeri i očevoj smrti

07.02.2024

12:13

0

Karijeru su mu obeležili brojni skandali

Darko Lazić smršao 103 kilograma! Velika ispovest pevača o suprugama, karijeri i očevoj smrti
Copyright ATAImages/ A.A.

Darko Lazić je nedavno objavio duet sa pevačicom Marinom Pezerović, poznatijom kao Zera, te je imao priliku da izađe iz zone komfora i u svoj folk žanr doda malo modernog hip hopa.  

- Što se tiče mog mišljenja o mladim hip-hop izvođačima na našoj sceni, znaš kako, svako se bori za sebe i svako radi ono što najbolje zna. Svakako podržavam nečiji rad i po meni je to potpuno okej.

Međutim, saradnje sa mladim pevačima neće ga navesti da pređe u tu vrstu muzike, već ostaje dosledan svom pravcu.

- Ja uvek sledim onu narodnu izreku da se treba držati onog što najbolje znaš da radiš. Čovek iz naroda, trudim se da pružim svojoj publici ono na šta su navikli od mene. To je razlog zašto sam još uvek tu.

Osim pesama, njegovu karijeru obeležili su i brojni skandali i raskidi, pa je i to doprinelo njegovoj većoj popularnosti.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Generalno se dosta toga pričalo o meni, dosta sam vodio turbulentan život. E sad, da li bi karijera bila u većem hajpu ili ne, ja to ne znam. Mislim da možda ne bi, ipak sam ja dosta medijski propraćen tako da, ajde da kažemo, možda.

Iako je tek u prvoj godini braka sa suprugom Katarinom, Darko ističe da se oseća kao da su celog života u braku.

- Nama će biti ceo život lepo i trudićemo se. Bitno je da se dve osobe nađu i razumeju i da poštuju jedno drugo. Smatram da je to ključ uspešnog braka.

Sudeći prema njihovim izjavama i objavama sa društvenih mreža, može se reći da žive veoma skladno, a Katarina je čest gost na njegovim nastupima.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- To jeste tačno jer volim kada je ona sa mnom, a da li postoji šansa da je angažujem za saradnju, postoji verovatno nekada. Videćemo, bože zdravlja, nikad se ne zna.

Poznato je i da je sa bivšom suprugom Anom Sević u odličnim odnosima, a ona je sa sadašnjim suprugom prisustvovala njegovoj svadbi, te se može reći da su primer kako bivši supružnici mogu ostati u dobrim odnosima i nakon razvoda.

- Tako je, Ana i Danijel su bili na mojoj svadbi. Mi smo u lepim odnosima, a sve što je napisano da smo dokazali da posle nečeg lošeg može da bude lepo, mi nikad nismo radili da nešto bude loše. Razišli smo se kao ljudi i dve najnormalnije osobe koje u 21.veku funkcionišu najnormalnije, imamo dete i jako mi je drago zbog svega toga.

Iz prošlih veza ima dvoje dece, a trudi se da slobodno vreme provodi sa njima.

- Koristim svo moguće slobodno vreme da budem sa decom. Gledam da što više provedem sa njima kada oni mogu jer ja vikendom radim, a oni su vikendom slobodni. Usklađujemo se nekad radnim danima, a svakako da prisvajam od svojih roditelja kućno vaspitanje.

ATAImages/Amir Hamzagić
 

Poslednjih meseci sve je aktuelnija tema operacije želuca kojoj se svojevremeno i Darko podvrgnuo. Naime, pevač je zahvaljujući tome smršao oko 103 kilograma i nije imao nikakve komplikacije, za razliku od njegovog oca koji je preminuo nakon ove intervencije.

- Što se tiče smrti moga oca, ne bih imao puno toga da pričam i nešto ne volim da pričam o tome. To je bolan trenutak i jedna velika rana za ceo život. Ali eto, život ide dalje i mi moramo da nastavimo dalje jer imamo zbog koga da živimo i zbog koga da se borimo. Samo to mogu da kažem – zaključio je Darko za Pink.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike