Darko Lazić prošao teške trenutke za koje niko nije znao: Spavao sam u automobilu, polomljen sam sav

16.01.2024

13:44

0

Pevač sada jedva čeka da ode na odmor

Darko Lazić prošao teške trenutke za koje niko nije znao: Spavao sam u automobilu, polomljen sam sav
Darko Lazić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Za Darka Lazića je protekla godina bila jedna od onih koju će pamtiti do kraja života. Pored brojnih nastupa koje je imao, on je objavio i album, a najvažnije od svega je što se oženio svojom devojkom Katarinom.

Kao i svim njegovim kolegama, kraj stare i početak nove godine uvek bude težak jer neprestano nastupaju, što je slučaj i kod Darka.

- Radio sam u Banja Luci, nakon toga Kopaonik... Spavao sam u automobilu. Polomljen sam sav. Milion puta mi bude haos u glavi, jedva sve uspevam i postižem. Snimam jednu novu pesmu, duet je u pitanju. Nakon toga bih trebao da idem za Ameriku, radiću mesec ili mesec i po dana. Nakon toga bih konačno trebalo da odem na odmor jer nisam bio dve godine. Čekam i medeni mesec i odmor i sve što može. Dvadeset dana da isključim telefon i da me nema uopšte - istakao je Darko. 

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić

On je otkrio i da li planira veliki solistički koncert, ali i šta sve to sa sobom nosi.

- Dosta manje muškaraca pravi koncerte. To je velika organizacija. Treba se i psihički i fizički spremiti. Napraviću ove godine koncert, najkasnije sledeće. Potrebno je imati dobre hitove, veliku organizaciju. Lenj sam, ali ću se potruditi da se to promeni. Bitno je kakve pesme nađeš i ko se najbolje uklapa u duete koje snimaš. Ponovio bih saradnju sa Rastom i Vojažem. Veliko poštovanje za njih. Znači mi kad me pohvale kolege, daju mi vetar u leđa i motivacija za pevanje i karijeru. Bilo je mnogo saveta od velikih zvezda, ali ne mogu da se setim - izjavljuje kroz osmeh Lazić i dodaje:

- Teško je danas snimiti pesmu, a da postane hit. Lepo je što pojedini pevači snimaju kavere i stare pesme vraćaju ponovo u život. Nemam ništa protiv toga. Ne bih se ljutio da neko uzme i snimi moju pesmu. Nemam toliko stare numere, ali ako neko poželi da to uradi, dopustiću mu. Neću imati ništa protiv toga - smatra pevač koji za kraj otkriva kako izdržava tempo i to što je skoro svaki drugi dan u drugoj državi na nastupu.

ATAImages/ A.A.
Darko Lazić

Katarina ne može da me promeni

Otkako je obnovio ljubav sa Katarinom, mnoge je zanimalo da li će ona uspeti da ga pripitomi i promeni. Međutim, pevač ističe da je to samo do njega.

- Ne može mene niko da promeni, ako ja to ne želim. Kaća jeste uticala, u smislu da mi prija i da sam srećan sa njom. Nemam šta da menjam u životu, samo neću ponavljati greške koje su bile loše po mene - rekao je Darko.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike