Zorja Pajić iskreno o muzičkoj sceni, a pred učešće na PZE poručila: Nijedno takmičenje nije nenamešteno

24.02.2024

20:56

0

Ima samo jedan cilj

Zorja Pajić iskreno o muzičkoj sceni, a pred učešće na PZE poručila: Nijedno takmičenje nije nenamešteno
Zorja Pajić - Copyright ATAImages/G. G.

Zorja Pajić proslavila se kao takmičarka "Zvezda Granda", a nakon čega je nastavila da gradi uspešnu muzičku karijeru. Nju često možemo gledati na raznim festivalima, poput ovogodišnje "Pesme za Evroviziju" gde je među glavnim favoritima

Pevačica ne krije da je u karijeri imala mnogo uspona i padova, a takmičenja vidi kao izazov koji je iznova pokreću i daju elan. 

ATAImages/Antonio Ahel
Zorja Pajić

- Neki momenat je presudio, ne mogu da ga se setim jer sam baš bila protiv toga i bila sam u fazonu: "Ja više nikad ne želim ništa"... Bila sam umorna psihički od toga da tragam šta je to što ja želim. Onda sam pomoću svog muža, porodice i prijatelja shvatila da moram da radim nešto kako bih bila srećna. Moram da se bavim tim čime se bavim, jer to sam ja - muzika, pevanje, nastupanje. I onda sam izbor za "Pesmu Evrovizije" videla kao priliku da to ponovo pokrenem, naravno imam i planove nakon toga. Volela bih da pobedim, a iako ne pobedim imam tu svoju malu pobedu koja mi je jako važna - istakla je nekadašnja takmičarka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Ne želi da razmišlja o pobedi, već ima samo jedan cilj - uspešan nastup.

ATAImages/ A.A.
Zorja Pajić

- Da mi uspe nastup! Iskreno to mi je trenutno jedino očekivanje, mislim da smo zadali jedan ozbiljan zadatak sebi, prvenstveno ja. Samo želim da mi uspe, a šta bude posle toga, biće - priznaje.

Pevačica je sigurna u to da ni jedno takmičenje nije potpuno pošteno, ali se na to ne obazire. 

- Nijedno takmičenje nije nenamešteno. Prosto, "ovaj je moj, onaj je moj, pusti onog malo"... Iako nije namešten pobednik, sigurno ima nekog manevrisanja. Ja se takmičim sa samom sobom, da ja budem bolja nego juče i to mi je cilj - kaže Zorja u emisiji "Una, due, tre".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike