Saru Jo vređali da je sujetna zbog reakcije na Konstraktinu pobedu, a ona tvrdi da je to montaža: Pokušali su da stvore animozitet među nama

08.02.2024

00:20

0

Nisu znali da su njih dve odavno bliske

Saru Jo vređali da je sujetna zbog reakcije na Konstraktinu pobedu, a ona tvrdi da je to montaža: Pokušali su da stvore animozitet među nama
Sara Jo i Konstrakta - Copyright AP Photo/Luca Bruno/Printscreen/RTS

Sara Jovanović plasirala se na drugo mesto pre dve godine na takmičenju za „Pesmu za Evroviziju“ sa numerom „Muškarčina“. Do poslednjeg trenutka bilo je neizvesno da li će pobedu odneti ona ili Ana Đurić Konstrakta, ali je publika na kraju izglasala numeru „In Corpore Sano“ koja je da ostvari veliki uspeh, zauzevši peto mesto na Evrosongu.

Kada je proglašena Konstraktina pobeda, kamera je uhavtila Sarin izraz lica, zbog koga je naišla na kritike poput toga da je sujetna, ali je pevačica sada otkrila da je reč o montaži kojom su pokušali da je zavade sa Konstraktom.

Printscreen/RTS
 

- Neku moju reakciju koja se desila tokom večeri su izmontirali kao reakciju u trenutku kada je Konstrakta pobedila. Pokušavali su da naprave neki animozitet između nje i mene. Ona je bila jedna od retkih izvođača koje zaista znam na tom takmičenju, u smislu i privatno i beskrajno se volimo i podržavamo, bukvalno od „Prvog glasa Srbije“.

Njihovo upoznavanje dogodilo se još na početku Sarine karijere, a kada joj je Konstrakta sa grupom „Zemlja gruva“ pružila podršku koja joj je dala vetar u leđa.

- Ja sam u tom takmičenju pevala jednu pesmu „Zemlje gruva“ i oni su ispali najveći carevi na svetu jer su me pozvali u njihov studio da probamo zajedno i da se upoznamo. Možete zamisliti u tom trenutku šta je za mene to značilo – rekla je Sara u podkastu „Ispod nule“.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsetimo, jasno je da je Sara bila razočarana nakon drugog mesta, pa je tada rekla i da nije sigurna da li će se više takmičiti.

- Shvatila sam da meni takmičenje, hmmm... Suđeno mi je ili drugo ili treće mesto. Kada pogledaš ,,Prvi glas Srbije,, i  ,,TLZP,,... Doduše, davne 2013. smo nas tri pobedile, ali ipak ću dobro razmisliti - istakla je ona.

S druge strane, Konstrakta će i ove godine okušati sreću i ponovo jednom nesvakidašnjom numerom „Novo, bolje“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike