Zorja odgovorila na loše komentare koje dobija zbog "Pesme za Evroviziju '24", čula se i sa Konstraktom: Dogovarale smo se

29.01.2024

16:25

0

Pevačici je u svemu velika podrška suprug Lazar

Zorja odgovorila na loše komentare koje dobija zbog "Pesme za Evroviziju '24", čula se i sa Konstraktom: Dogovarale smo se
Zorja Pajić - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Zorja Pajić je rešila da se ove godine pesmom "Lik u ogledalu" predstavi na "Pesmi za Evroviziju '24", te okuša sreću i proba da baš ona bude ta koja će Srbiju predstavljati u Malmeu na "Evroviziji". 

Međutim, ona je naišla na velike kritike na društvenim mrežama, a sada je na njih rešila i da odgovori. Kako kaže, velika podrška u svemu joj je suprug Lazar.

ATAImages/G. G.
Zorja Pajić

- Kada pročitam šta pišu na Tiktoku i Jutjubu, pomislim da je ta osoba u pravu, pa mi Lazar kaže da se saberem, i da ta osoba ne zna ko sam ja, da piše sa lažnog profila i koga briga šta ona misli. Stalno mi je potrebno da me neko odvlači od tih misli jer ne treba da ih hranim - rekla je i dodala:

- Lazar je jedna jedina osoba koja dođe i kaže mi da šta god da odlučim, zauvek će me voleti i poštovati, kada to čuješ, možeš šta god.

Instagram printscreen/maestrolaki
Zorja i Lazar Pajić

Pre dve godine je pobedu na pomenutom festivalu kod nas odnela Konstrakta, koja će se ponovo takmičiti, a tada je i Zorja bila veliki favorit.

- Ne postoji konkurencija, ako si sebe pobedio i bio bolji nego prošli put, s tim se porediš - rekla je i dodala:

- Konstrakti sam odmah rekla: “Ženo, da li si moguća?”, podržavamo se i delimo negde iste muke. Sve mi je zabavno. Posavetovala sam se s njom koje piće da ponesemo za “green room”, kada se završi taj pritisak, moramo da se opustimo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike