"Prvi anksiozni napad imala sam u Las Vegasu!" Slavica Ćukteraš iskreno o teškim trenucima: U braku sam patila!

21.02.2024

22:55

0

Majka je bila kraj nje u momentima anksioznosti, a opisala je detalje

"Prvi anksiozni napad imala sam u Las Vegasu!" Slavica Ćukteraš iskreno o teškim trenucima: U braku sam patila!
Slavica Ćukteraš - Copyright Printscreen „Premijera"

Slavica Ćukteraš ne krije da je bila podložna anksioznošću, psihičkom problemu zbog kojeg je zatražila stručnu pomoć.

Pevačica je shvatila koliko je važno mentalno zdravlje.

- Pretežak je bio zato što nisam znala šta mi se događa, a sa druge strane sam morala da radim. Šta više u razgovoru posle sa neuropsihijatrom sam saznala da bi bilo dobro da nastavim da radim. To je stvarno jedan period mog života koji me mnogo naučio. Tada sam shvatila da ništa na ovom svetu ne postoji važnije nego naše mentalno zdravlje. Tog momenta da prestanu ti strahovi, te panike. Kada bih vam pričala da dve godine nisam otišla u prodavnicu, nisam znala šta se nalazi na rafovima... - isprilčala je Ćukteraševa, kojoj je majka pomagala u trenucima očaja.

ATAImages/M. P.
Slavica Ćukteraš

 

- Sećam se kada me je mama izvodila iz kuće, ja žmurim i pokušavam da ostanem napolju, ali toliko mi se krivi zvuk u ušima u glavi, usta se suše ne pomaže ni voda ni ništa otvaram oči i pitam mamu kakve su mi boje, ona kaže crne, ja sam odjednom postala crna - opisala je Slavica, koja nije znala šta joj se tačno dešava, a lekari su joj govorili da je zdrava.

- Kako u redu, kad meni nije dobro - konstatovala je tada pevačica, koja je prvi anksiozni napad dobila u Americi.

- U Las Vegasu sam prvi put to i dobila. Sedeli smo u kockarnici, sve "Zvezde Granda" i kako su bili oni slot aparati, sve zuji, ja ne znam šta se to desilo, kako je to moglo iz čista mira, srce se steže, ne čujem ništa, trnem... Izletim napolje iz hotela, legnem na beton, dolazi ekipa moja, Tanja, Darko, a ja umirem. Polivaju me vodom, dolazim nekako sebi, ulazim u sobu, sutradan smo imali nastup, to mi je nagori nastup koji sam u životu imala. Ja uopšte nisam bila prisutna tu, ja sam pevala, ali mi je bilo bitno samo da ne umrem - objasnila je pevačica.

ATAImages/ A.A.
Slavica Ćukteraš

 

Dotakla se i perioda kada je bila u braku sa Vladimirom Avramovim, sa kojim ima ćerku.

- Lepo je bilo. Tada sam poslednji put i bila zaljubljena, a čovek kada je zaljubljen sve mu je lepo. Da si na selu, tebi je lepo, ti si srećan, a pogotovo kada imate tako dobre destinacije da uživate, tipa Tokijo, Kaljari, Bergamo, Dubai. Mi smo na svim tim mestima živeli, to je jedna lepa etapa mog života, koja je trajala šest godina i kruna je Viktorija koja sada ima šest i po godina. Ostavili smo to iza nas, izašli smo iz tih partnerskih cipela, ućićemo u neke nove ako bog da, ali tu smo da budemo kao korektni roditelji - izjavila je Slavica, i priznala kako joj je bilo u bračnim vodama.

24sedam/Nenad Vujanović
Slavica Ćukteraš

 

 

- Boli jako, samo što je zaljubljenost umrla još u braku. Nije se desio razvod pa da onda patimo, patila sam i kad sam bila u braku - rekla je pevačica.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike