"Ne vidim problem!": Neće vam biti dobro kad čujete koliki bakšiš je Nemanja Nikolić dobio za jedan nastup

17.02.2024

17:04

0

Progovorio o sukobu sa Slavicom Ćukteraš

"Ne vidim problem!": Neće vam biti dobro kad čujete koliki bakšiš je Nemanja Nikolić dobio za jedan nastup
Nemanja Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nemanja Nikolić proslavio se u prvoj sezoni "Zvezda Granda", a nakon par uspešnih singlova, nije imao hitove.

Ipak, on vredno radi na privatnim proslavama, te je zadovoljan i zaradom. Naime, pevač je potvrdio spekualcije o tome da je na jednom nastupu zaradio čak 67.000 evra od bakšiša.

- Skoro je izašlo nešto vezano za to, kao nas četvorica, naše fotografije, i stoji natpis "pevači koji najmanje ulažu u svoju karijeru" što uopšte nije tačno. I ove, prošle i pretprošle godine izbacivao sam pesme sa spotovima, sve to puno košta. Svakako, ovo vezano za bakšiš jeste tačno, to je bilo pre 15 godina, a ne želim da kažem od koga. To se jednostavno desilo, ne znam u čemu je problem.

Amir Hamzagic/ATAImages
Nemanja Nikolić

Takođe, on se osvrnuo na sukob sa koleginicom Slavicom Ćukteraš, te priznao da neko vreme nisu govorili, ali da ih je jedan lep događaj ponovo spojio.

- Dugo nismo pričali, a onda smo se pomirili kada je ona trebala da se porodi. Zvala je moju suprugu da joj da moj broj, jer je želja Slavicinog bivšeg supruga bila da ja pevam na rođenju deteta. Ja sam to prihvatio bez ikakve nadoknade i otišao od srca. Proveli smo se fenomenalno, tada smo se i pomirili - rekao je on za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike