Buran ljubavni život ćerke princeze Jelisavete: Katarina se nedavno udala po treći put, a prvo dete je rodila šverceru droge!

22.02.2024

00:20

0

Tvrdi da je sada pronašla svoju sreću

Buran ljubavni život ćerke princeze Jelisavete: Katarina se nedavno udala po treći put, a prvo dete je rodila šverceru droge!
Princeza Jelisaveta i Katarina Oksenberg - Copyright Instagram printscreen/catherineoxenberg

Katarina Oksenberg, kod nas najpoznatija po tome što je ćerka princeze Jelisavete Karađorđević, ali i kao Amanda Karington iz "Dinastije", udala se pre nekoliko meseci po treći put.

Nju ljubavni život baš nije mazio, ali nikada nije dala na sebe i svoju porodicu.

Profimedia
Katarina Oksenberg

Dete rodila šverceru droge

Katarina je prvu ćerku Indiju dobila sa Vilijamom Vajcom Šaferom, što se inače dugo skrivalo, a i glumica nikada o njemu nije želela da priča.

Vilijam je uhapšen 1992. godine zbog krijumčarenja marihuane sa Tajlanda, a kako se pisalo i navodilo, od toga je zaradio čak 50 miliona dolara. 

Profimedia
Indija i Katarina Oksenberg

Kako se navodilo, Šefer je bio begunac koji je živeo u Nemačkoj kada je upoznao Katarinu. Navodno je, posle problema sa zakonom, rešio da se povuče i vodi miran život.

Brak od 9 dana

Sedam godina nakon rođenja ćerke, Katarina se udala za producenta Roberta Evansa. Međutim, brak je poništen posle 9 dana, što bi ukupno činilo 21 dan koliko su proveli zajedno s obzirom na to da su se zabavljali svega 11 dana pre braka. 

Robert je bio stariji od Katarine 31 godinu, a preminuo je pre pet godina.

Rijaliti sa drugim mužem

Drugi zakonski muž Katarine Oksenber bio je glumac Kasper Van Dien. Njega je upoznala 1999. godine, a ubrzo su se venčali u Las Vegasu.

On je iz prethodnog braka imao dvoje dece, Katarina je imala Indiju, a zajedno su dobili još dve ćerke - Amandu Maju i Selest Almu.

Profimedia
Kasper Van Dien i Katarina Oksenberg

Godine 2005. imali su čak i rijaliti šou "Oženih se princezom", u kom su svi učestvovali porodično. 

Nažalost, 2015. godine je glumac podneo zahtev za razvod braka, a Katarina nije previše detaljisala u medijima o tome. Razlog za to je i što je njena ćerka Indija bila u kultu, iz kog je pokušavala da je izvuče, a o čemu su brujali svi svetski mediji.

Treća sreća

Sreću je sada Katarina pronašla kraj biznismena Elisa Džounsa, a vest o venčanju podelila je sama, na svom nalogu na Instagramu.

- Moj voljeni i ja venčali smo se 21. oktobra. Zahvalni smo što smo slavili s bliskim prijateljima i porodicom. Osećam se blagosloveno - napisala je ona, uz niz fotografija sa venčanja.

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju nakon što joj je on pronašao dom u kom će živeti jer je izgubila kuću 2018. godine u kalifornijskim požarima. On joj je tada bio komšija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike