Ovde živi ćerka princeze Jelisavete Karađorđević: Njen dom je okružen zelenilom, a visoki zidovi skrivaju pravo blago (FOTO)

09.12.2022

07:30

1

Katarinin dom se nalazi u Los Anđelesu, a nije poznato da li živi sa partnerom ili ćerkama

Ovde živi ćerka princeze Jelisavete Karađorđević: Njen dom je okružen zelenilom, a visoki zidovi skrivaju pravo blago (FOTO)
Princeza Jelisaveta Karađorđević i Katarina Oksenberg - Copyright Instagram printscreen/catherineoxenberg

Katarina Oksenberg poznata je domaćoj i svetskoj javnosti kao glumica i ćerka princeze Jelisavete Karađorđević. 

U žižu interesovanja poslednjih godina dospela je zbog najstarije ćerke Indije, koja je provela sedam godina u kultu "NXIVM". Iako ju je tehnički Katarina uvela u to, ona nije bila ni svesna o kakvoj organizaciji je reč, te je na sve načine pokušala da ćerku iz svega toga izvuče.

Danas, Katarina živi u Brentvudu, mirnom ali luksuznom delu Los Anđelesa. U blizini njenog doma živi i njena ćerka Indija, te se stalno posećuju.

Printscreen Youtube/People
Katarina i Indija Oksenberg

Kako je jednom prilikom ispričala, Katarina uživa da provodi vreme napolju, pa nije ni čudno što joj je dvorište uređeno do perfekcije. 

Veliki bazen zauzima centralni deo dvorišta, gde mogu da uživaju, a sve okružuje zelenilo - razno drveće, zimzelene ograde i slično. 

Kada se porodica okupi, posebno uživaju u tome da pripremaju hranu, a na raspolaganju im je veliki sto za 10 osoba ispod trema, koji je odmah pored bazena.

Sama kuća mnoge podseća na one kakve bi videli u Grčkoj, a unutrašnjost je u velikoj meri sakrivena za radoznale oči, što je bila Katarinina želja. Jedino što je javnost imala prilike da vidi jeste njena dnevna soba u dokumentarcu o njenoj ćerki.

Kako se može videti, sve je u plavim tonovima, dok veliki prostor ispunjavaju dva kauča, fotelje i stolice, a u centralnom delu se nalazi kamin.

Katarina se, inače, 2015. godine razvela od svog drugog supruga Kaspera van Dina, sa kojim ima dve ćerke. Tako sada nije poznato da li je glumica ponovo zaljubljena ili samo uživa u svom životu. 

Takođe, nije poznato ni ko živi sa njom, ali ono što se zna jeste da je majka Jelisaveta često posećuje, a njih dve bliskost nikada nisu skrivale.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike