Britni odreagovala na priče da je ponovo u vezi s osuđivanim Polom, koji je kod nje bio zaposlen kao kućepazitelj! Nema šta da krije (VIDEO)

21.02.2024

07:35

0

Posle svega je i zaigrala, u poznatom stilu

Britni odreagovala na priče da je ponovo u vezi s osuđivanim Polom, koji je kod nje bio zaposlen kao kućepazitelj! Nema šta da krije (VIDEO)
Copyright Profimedia

U jeku priča da se vratila osuđivanom Polu Ričardu Solizu, Britni Spirs objavila je još jedan snimak u nizu na Instagramu za koji je igrala gledajući u kameru, pa isti potpisala rečima:

- Beznadežni romantik, koji shvata koliko je super biti singl.

Ovime je tako brzinski stala na put spekulacijama da je zauzeta žena oko pola godine posle rastanka sa Semom Asgarijem i to da je za partnera „na kraju izabrala momka s kojim je navodno imala aferu malo pred razvod".

Ko je Pol Ričard Soliz?

 

 

Problematični mladić rođen 13. maja 1986. godine jedno vreme je kod Spirsove radio kao kućepazitelj. Bio je zadužen za čišćenje toaleta, potiranje podova i skupljanje smeća, pišu strani mediji. Zaposlen je bio tokom 2022, a već iduće godine ostao je bez tog posla pošto se saznalo za njegovu problematičnu prošlost.

Za sobom ima nekoliko prekršaja i najmanje jedno krivično delo.

Sa Britni je navodno „bio nakratko, pa su izgubili svaki kontakt posle raskida". To nikada, međutim, ni ona ni on nisu potvrdili.

Svakako, Pol je o pop princezi i nedavno pred paparacima pričao samo u superlativu, nazivajući je „fenomenalnom ženom, punom pozitivne energije i zaista dobrom osobom".

Burna prošlost

Pol Ričard Solis, Profimedia
 

Godine 2014. on je zbog remećenja mira imao problema s policijom, pa onda i zbog izvesnog ugrožavanja sigurnosti dece. Kasnije, 2016, ista sudbina „sačekala" ga je zbog vožnje bez dozvole. U decembru 2022. bio je osuđen za krivično delo posedovanje vatrenog oružja, posle izvesnog incidenta iz 2019.

Nije oženjen jer je, kako je jednom prilikom otkrio, majka njegove dece preminula. Dvoje dece mu boravi kod bake s njene strane, dok je jedno u psihijatrijskoj ustanovi zbog javnosti nepoznatih problema.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike