Britni Spirs prvi put u Las Vegasu posle šamara! Evo gde je odsela i šta je tamo radila (VIDEO)

06.01.2024

23:20

0

Nije imala poslovne obaveze, samo je uživala

Britni Spirs prvi put u Las Vegasu posle šamara! Evo gde je odsela i šta je tamo radila (VIDEO)
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs viđena je u Las Vegasu prvi put otkako ju je pre oko pet meseci tamo ošamario čovek iz obezbeđenja Viktora Vembanjame. Prema rečima očevidaca za „TMZ", tamo je provela nekoliko dana, ali nije poznato da li je i praznik dočekala u ovom gradu. Snimak koji je isplivao na društvenim mrežama nastao krajem decembra prikazuje pevačicu koju u stopu prati njeno obezbeđenje, dok ona korača kazinom i sa pivom u ruci u „The Wynn-u", dok je sobe rezervisala u luksuznom „Resorts World-u" i „Aria" hotelu. 

Posle pića išla je na „Awakening" šou, te i večeru. 

 

 

Takođe, princeza popa otišla je i u obilazak novog „Fontainebleau" hotela, skoknula do kluba „LIV", te provela izvesno vreme u „Poodle Room-u" koji prima samo članove istog. 

Protekli put, podsetimo, nije joj bilo baš ovako opušteno.

Zbog navodnog „naskakanja" na sportistu s kojim se bila srela, zaradila je ozbiljan šamar. Dok je ona tvrdila kako ga je samo potapšala po ramenu kada ga je ugledala, što se videlo i na snimku kog su se domogli pomenuti mediji, on je pričao kako ga je bila zgrabila pa je „ruka obezbeđenja poletela slučajno ka njenom licu, sudarivši se s njenom koju je u stvri želeo da skloni". Policija koja je radila na slučaju naglasila je kasnije kako je sve bio samo nesporazum, o kom se Britni i te kako bila oglašavala na Instagramu, vidno uznemirena. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike