„Džastine, trebalo je Britni da staviš brnjicu!" Timbaland u paklu zbog opaske, a ovo je razlog što je protiv nje? Od 2006. je ogorčen!

10.11.2023

07:45

0

Ni izvinjenje fanovima Spirsove mu nije mnogo pomoglo

„Džastine, trebalo je Britni da staviš brnjicu!" Timbaland u paklu zbog opaske, a ovo je razlog što je protiv nje? Od 2006. je ogorčen!
Timbaland - Copyright Profimedia

Muzičar i producent Timoti Zakari Mozli, daleko poznatiji kao Timbaland, našao se u vrućoj stolici pošto je u jeku priča iz memoara Britni Spirsiz šale kazao kako je Džastin Timberlejk trebalo da joj stavi brnjicu na usta".

To se dogodilo u okviru izvesnog događaja, tokom kog je jedan fan istakao kako se njegova i Timberlejkova kolaboracija iz 2002. godine („Cry me a river") ponovo „ludački vrti samo zato što je vezana za pevačev raskid sa Spirsovom", o kom je ona svakako pisala u knjizi „The woman in me".

Džastin Timberlejk, Profimedia
 

- Hteo sam da ga pozovem i kažem, Džej-Ti, moraš da staviš brnjicu toj devojci... Ali znate šta, živimo u doba društvenih mreža i svi hoće da im sadržaj postane viralan. Sve ja to razumem, jer tako se prave pare. Zato evo, neka bude viralno - rekao je, pa razbesneo more pevačicinih fanova, te je i sam postao vrlo viralna, ali meta onlajn.

„Strašno je što neko tako odvratan kao što je Timbaland ide okolo i priča šta god da mu padne na pamet", „Aha, hteo bi da ućutka ženu koja smeta istinom njemu i njegovom drugu", „Godina je 2023. i neko kaže da ženi treba staviti brnjicu na usta jer je rekla istinu", nizali su se komentari na „Iksu" (nekadašnjem Tviteru), a kada se izvinio na TikToku - to mu nije posebno pomoglo.

- Izvinjavam se svim njenim fanovima, pa i samoj Britni Spirs. To za brnjicu... Ti imaš svoj glas i on treba da se čuje. Ko sam ja da ti to branim? Nije bilo u redu sa moje strane - govorio je on, a to možete poslušati i u snimku koji sledi.

Timbaland, Profimedia
 

Međutim, izvesni broj fanova princeze popa nije moglo a da ne istakne kako je on sve ovo vreme u stvari ogorčen, jer je Britni svojevremeno odbila da sarađuje sa njim.

Od 2006. je mrzi, jer se ponudio da joj radi pesme, a ona je rekla ne, pa je posle s drugima završila „Blackout" (album) iz 2007. godine", tvrde fanovi, koji mu izgleda još dugo neće „zaboraviti brnjicu".

Podsetimo, kada su se Britni i Džastin rastali ,pevač je objavio pesmu „Cry me a river" uz spot koji prati devojku koja neverovatno liči na Spirsovu, a vara ga. Za to vreme, međutim, prema njenim memoarima, ona je „bila u Luizijani i kao u komi", a on se provodio po Holivudu.

 

@timbaland

Never too late to apologize! ♬ original sound - Timbaland

 

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike