Britni Spirs je imala aferu sa paparaco fotografom, a njegova žena joj je zahvalna: Da nije bilo nje, ja bih se ubila!

27.01.2024

20:14

0

Otkrila je i kako joj je pevačica promenila život

Britni Spirs je imala aferu sa paparaco fotografom, a njegova žena joj je zahvalna: Da nije bilo nje, ja bih se ubila!
Britni Spirs i Adnan Galib - Copyright Profimedia

Britni Spirs je vodila veoma turbulentan život i bila sa raznim muškarcima, a jedan od njih je i paparaco fotograf Adnan Galib. 

Njihov odnos počeo je kada je ona, bežeći od paparaca, uletela u njegov auto, ne znajući da ju je i on u tom trenutku fotografisao. 

Ubrzo nakon toga započeli su romansu, a ono što Britni, navodno, kako je pisala svojoj knjizi "Žena u meni", nije znala je da je Adnan oženjen. 

Profimedia
Britni Spirs i Adnan Galib

Iako je njegova supruga Beri bila besna kada je saznala za aferu, danas je zahvalna pevačici jer smatra da nikad ne bi izašla iz tog toksičnog odnosa da nije bilo nje. 

Beri i Adnan bili su u braku od 2003. do 2008. godine, a bračni život im je i te kako bio buran. Ona ga je optuživala da je bio manipulativan i govorila da nije imala snage da izađe iz tog odnosa dok Britni nije ušetala u njihov život.

Profimedia
Britni Spirs i Adnan Galib

- Tako sam zahvalna što je, iz bilo kog razloga, ova neverovatna osoba ušetala u život mog supruga i uklonila ga iz mog - izjavila je sada Beri i dodala:

- Britnina prisutnost bila je dovoljno jak katalizator da on prekine brak i na tome sam joj jako zahvalna. Sigurna sam da bih se ubila da smo ostali zajedno.

Britni i Adnan bili su u vezi nekoliko meseci, a onda je pevačicin otac podneo zabranu prilaska protiv njega u njeno ime, s obzirom na to da joj je tada bio staratelj. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike