"Podržavam istopolne brakove, porodica je važna": Neda Ukraden iznenadila izjavom, a onda se rasplakala! (VIDEO)

20.02.2024

13:27

1

Pevačica nije mogla da se suzdrži

"Podržavam istopolne brakove, porodica je važna": Neda Ukraden iznenadila izjavom, a onda se rasplakala! (VIDEO)
Neda Ukraden - Copyright Zorana Mandić/ATA Images

Neda Ukraden je oduvek bila poznata kao dama bez dlake na jeziku, otvorena i iskrena, barem kada su njeni stavovi u pitanju.

Tako je sada priznala i kako podržava istopolne brakove, što je mnoge iznenadilo.

- Podržavam istopolne brakove, smatram da to treba da se reguliše. Porodica je meni uvek na prvom mestu, posao, pa sve ostalo - rekla je Neda na konferenciji za medije, na kojoj je bila i ekipa 24sedam.

Kada je u pitanju porodica, neko za kog je Neda bila veoma vezana je bio njen otac, kojem je posvetila pesmu, koju je samo jednom javno otpevala.

- Zamolila sam Batu Kovača da mi uradi pesmu, Marina da napiše tekst. To je bio dogovor u februaru. 2. marta meni umre otac, u 69. godini. Užasno smo bili vezani, ja sam bila jedinica. Ja sam to užasno doživela, ali šou je morao da se nastavi - rekla je Neda i nastavila:

- Marina je znala moju porodicu, znala je kroz šta sam prošla kada je otac bio bolestan i ona tada napiše tekst za pesmu "Eh da sam samo tebe slušala, ćale". Ja vam neću prepričavati tu pesmu, ne znam ni kako sam je otpevala. Svaka reč je neka moja situacija. Ta pesma je na kraju otišla u zaborav, a iskopala ju je Ilda Šaulić. 

Koliko je Nedi bilo teško da priča o ovome, govore i suze koje su bile primetne i ispod naočara, što možete pogledati u snimku ispod.

A zašto pevačica jedva izdržava da provede po nekoliko dana u inostranstvu i da li bi ikad živela u nekoj drugoj zemlji, saznaćete u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike