Ovo je kuća Nede Ukraden u Crnoj Gori: Okružena zelenilom, ovde se odmara, ali i organizuje lude žurke (FOTO)

06.07.2023

17:01

0

Pevačica u dvorištu nadomak plaže ima vrt i voćnjak

Ovo je kuća Nede Ukraden u Crnoj Gori: Okružena zelenilom, ovde se odmara, ali i organizuje lude žurke (FOTO)
Neda Ukraden - Copyright Instagram printscreen/neda.ukraden

Pevačica Neda Ukraden iza sebe ima decenije uspešne karijere, a detalje iste i burnog života prelila je u svoju autobiografiju, istoimenog naziva kao numera koja je obežežila njenu karijeru - "Zora je".

Ukradenova je u knjizi opisala težak ratni perid, usled kog je izgubila i bojne nekretnine u Sarajevu na vrhuncu muzičke karijere. Neda danas pored luksuznog stana u Beogradu, poseduje još nekoliko nekretnina, i to na primorju.

U pitanju je velelepna kuća koja se nalazi u Bokokotorskom zalivu, gde pevačica često odmara sa porodicom i prijateljima. Kako njena oaza mira izgleda, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Osim što na ovoj destinaciji provodi leto, Neda priznaje da tu neretko organizuje i lude žurke sa prijateljima, a osim nje i mnogi drugi se late mikrofona.

- Ne možete da verujete kakve se žurke prave kod nas. Tada ne pevam samo ja, pevamo svi. I to do pola noći. Skupimo se ovde na terasi i uživamo. Ma kakve su sve fešte bile ovde - ispričala je Neda jednom prilikom.

Pevačicina oaza mira je cela u zelenilu, svuda je cveće, a u dvorištu ima i svoj voćnjak. U dnevnoj sobi je kožni nameštaj, a tu se nalazi i kamin. 

Instagram printscreen/neda.ukraden
Neda Ukraden

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike