"Nemam u sebi ni gram silikona": Na izgledu Nede Ukraden zavide duplo mlađe žene, a ovo je tajna njene mladolikosti

08.12.2023

23:30

1

U mladosti nije volela svoje lice

"Nemam u sebi ni gram silikona": Na izgledu Nede Ukraden zavide duplo mlađe žene, a ovo je tajna njene mladolikosti
Copyright ATAImages/ A.A.

Neda Ukraden uveliko je zagazila u osmu deceniju života, a o njenom mladolikom izgledu svi pričaju. Zanimljivo je da se pevačica nikada nije podvrgla estetskoj hirurgiji, a osim dobre genetike za njen izgled zadužena je i adekvatna i kvalitetna nega. 

- Nemam u sebi ni gram silikona. Postoji kraljevski piling i tretman koji praktikujem godinama na svakih šest meseci. Čini mi se da mi on prija i da se rezultat vidi - otkrila je Neda za Alo.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kao devojka nije bila srećna što njen izgled odudara od trenda "mršavosti". 

- Bog mi je dao ovakvu građu i takvo lice. Kad se samo setim koliko sam plakala zbog toga kad sam bila mlađa, a sada sam presrećna. Stalno sam se žalila mami što mi je podarila okrugle obraze umesto da budem duguljasta i mršava. Takođe, svakog jutra radim vežbe i vodim računa o svom telu, ne samo o licu - rekla je.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Naravno, vežbe za telo su njena svakodnevica gde god da se nalazi, ali nema angažovanog trenera jer joj se ne isplati zbog čestih putovanja. 

- Ne odlazim u teretane, zbog mog posla koji podrazumeva stalna putovanja propalo bi mi članstvo u svakoj. Umesto toga, gde god se nalazila, u kojoj god hotelskoj sobi bila, prostrem peškir na pod i petnaestak minuta radim sklekove i trbušnjake - ispričala je Neda.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike