Džastin Biber je u stvari odbio Ašerov poziv za Superboul! Isplivala cela istina

20.02.2024

07:35

0

Na pevača su se mnogi bili i naljutili, verujući kako ga nije ni zvao...

Džastin Biber je u stvari odbio Ašerov poziv za Superboul! Isplivala cela istina
Džastin Biber - Copyright Profimedia

Uoči Ašerovog performansa u okviru Superboula ove godine pojavile su se spekulacije kako će mu se i Džastin Biber pridružiti, pored ostalih. Kako se onda ispostavilo da te glasine nisu tačne, pojedini fanovi su pevaču to i te kako zamerili. Verujući da ga nije ni pozvao, pokazali su koliko su se na njega naljutili na društvenim mrežama.

Međutim, sve to - daleko je od istine.

Gostujući u jednoj radio emisiji, Ašer je objasnio kako je „i Bibera i sve" pozvao da nastupaju sa njim, ali ga je mlađi kolega odbio.

- Poštujem njegovu odluku, on je moj brat. Mislim da trenutno samo želi da priča neku drugu priču. Razumem ga - izjavio je on za „The Breakfast Club", vidi se u tizeru, a on je dodao kako su njih dvojica o svemu kratko porazgovarali i onda se dogovorili da saradnju ostave za neki drugi put.

- Među nama je sve okej. Superboul sa sobom nosi i veliki pritisak, znam, jer je trebalo da osmislim taj šou. Svima sam se javio. Džastin nije bio jedini - rekao je potom.

Džastin Biber, Profimedia
 

Podsetimo, Biber je 2022. godine trebalo da krene na „Justice" turneju po svetu, međutim, to je brzo sve bilo otkazano zbog pevačevog zdravstvenog stanja. Sa druge strane, s Ašerom se godinama druži i sarađuje, još od početka svoje karijere. Njihov zajednički hit „Somebody to love" nalazi se na Džastinovom debi albumu.

- Siguran sam da će on danas-sutra pevati i sam na Superboulu. Vidim mu taj nastup, u budućnosti. On to zaslužuje. Sad se nije desilo, ali to nikako ne znači da nikad i neće - zaključio je Ašer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike