„Tresla se gora, rodio se miš"? Ališa Kiz na tapetu posle nastupa na Superboulu, a Ašer ni cvonjka nije zaradio (FOTO/VIDEO)

12.02.2024

18:50

0

Na samom početku šoua doživela je veliku neprijatnost naočigled svih, a to je pokrenulo lavinu komentara onlajn

„Tresla se gora, rodio se miš"? Ališa Kiz na tapetu posle nastupa na Superboulu, a Ašer ni cvonjka nije zaradio (FOTO/VIDEO)
Ališa Kiz i Ašer - Copyright Profimedia

Ove godine Ašer je dobio priliku da zapeva na poluvremenu Superboula i zbog toga uopšte nije skrivao svoje uzbuđenje. Pred šou, putem društvenih mreža poručio je:

- Toliko sa speman za ovo. Želim da pevam glasnije nego ikad, igram bolje nego ikad. Želim da proslavim tri decenije karijere, tokom koje sam bio te sreće da stvaram muziku i uspomene za pamćenje. 

Međutim, na samom početku spektakla koji je s dosta pažnje osmislio i pripremio potkrala se, po mišljenju mnogih, neočekivana greška. Naime, kada mu se na sceni pridružila Ališa Kiz kao gošća iznenađenja i latila se mikrofona, „pukao" joj je glas. Izvodila je najpe svoju „If I ain't got you", a potom, zajedno su izveli stari hit duet, „My boo".

Ališa Kiz, Profimedia
 

Društvene mreže, pak, „odlepile" su zbog pevačice. 

 

 

„Uh, kakav nered", „Kao uskočio da joj pomogne, a mikrofon mu je utišan, šta je s toncima?!", „Duša me je zabolela", „Ališa traži ključ (zbog prezimena, Keys)", pisali su između ostalog. 

Zarada

Ašer, Profimedia
 

Ašeru, sa druge strane, ovaj nastup nije doneo ništa do - reklame. Još pre nekoliko godina, podsetimo, iz NFL-a je istaknuto kako se izvođači na poluvremenu ne plaćaju. Oni (NFL) su tu da pokriju samo obavezne troškove, poput produkcije, što svakako jeste i više nego dovoljno da se javnosti priredi spektakl za pamćenje. 

Sa druge strane, kako događaj gleda neverovatan broj ljudi - u pitanju je vrlo dobra reklama ( i to od maksimum 15 minuta) koja vremenom ovom pevaču može mnogo da donese, posebno pošto je izdao novi album, „Coming home". Uz stare pesme, fanovi posle Superboula i te kako će „strimovati" i nove, pa tako ispada da „nije sve bilo baš za džabe". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike