Hejli Biber postala Džastinova desna ruka u poslu! On je tretira kao damu

23.08.2023

07:45

0

Influenserka je veoma aktivna na poslovnim sastancima svog supruga

Hejli Biber postala Džastinova desna ruka u poslu! On je tretira kao damu
Džastin i Hejli Biber - Copyright Profimedia

Manekenka i influenserka Hejli Biber uspešno vodi svoj brend kozmetike „Rhode” koji je pokrenula prošle godine, a ove godine je biznis proširila na Kanadu i Veliku Britaniju, ali to nije sve. 

Hejli je osim svog biznisa rešila da umeša prste u posao svog supruga Džastina Bibera i bude mu desna ruka na poslovnim sastancima. 

- Hejli je preuzela kontrolu i jako je uključena.  Učestvuje na sastancima i ima velikog udela - rekao je izvor za „Page Six”.

Na poslovnom i privatnom planu ide sve kao podmazano, a svetski paparaci su ih jednom prilikom i uslikali po povratku iz noćnog provoda kada se Biber prema svojoj nežnijoj polovini ponašao kao pravi džentlmen.

 

Inače, Džastin se svrstava na listu jednog od najbogatijih inostranih muzičara, a uz to je i osnivač brenda odeće Drew House. Prema pisanjima stranih medija težak je 300 miliona dolara, a sada u svom biznisu je kao glavnu saradnicu izabrao suprugu.   

Prema Udruženju diskografske industrije Amerike (RIAA), Biber je trenutno zaradio oko 120 miliona dolara samo u digitalnoj prodaji, što ne uključuje prodaju albuma i prihode od turneja tokom godina.

Pevač je liniju odeće pokrenuo još 2019. godine, a u ponudi imaju trenirke, jakne, kape i čarape. Logo brenda je žuti smajlić čija su usta zamenjena natpisom „Drew”, što je inače, Džastinovo srednje ime.

Profimedia
Džastin i Hejli Biber

 

Godinama unazad Džastin je sarađivao sa Skuterom Braunom, a nedavno je prekinuta njihova saradnja. Spekulisalo se kako Justin traži novog menadžera, da poslovni partneri nisu razgovarali mesecima, te da su u slučaj uključeni i advokati.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike