Ašer tik pred Superboul dobio dozvolu za venčanje! Sve o Dženifer, s kojom je dobio još dvoje dece (FOTO)

12.02.2024

16:20

0

Pevač iz prethodnog braka sa stilistkinjom Tamekom Foster takođe ima dva naslednika

Ašer tik pred Superboul dobio dozvolu za venčanje! Sve o Dženifer, s kojom je dobio još dvoje dece (FOTO)
Ašer - Copyright Profimedia

O Ašerovom nastupu u okviru Superboula još dugo će se pričati, uzimajući u obzir najpre to što je pevač istim baš podelio publiku.

Dok su jedni uživali, drugi su mahom na društvenim mrežama isticali kako je „Ališa Kiz, koja mu je bila gošća, malo falširala, a on se znojio ne radeći ništa..." Pored nje, takođe, na sceni su mu se u oko 13 minuta šoua pridružili još H.E.R. Litl Džon, Ludakris, Vil Aj Em i Džermejn Dupri i, kako se šuškalo da će se i Džastin Biber pojaviti, a nije, došlo je do razočaranja pojedinih fanova. 

S druge srane, Ašer je tik pred jučerašnji spektakl - sebi i devojci Dženifer Goikočei konačno obezbedio dozvolu za venčanje u Nevadi, piše „Daily Mail". Ova informacija i te kako je obradovala njegove velike fanove koji već izvesno vreme iščekuju njihovu svadbu, međutim ista još nije i podneta pa se iz tog razloga sumnja da je sad i zvanično oženjen. 

Svakako, par već uveliko uživa u porodičnom životu sa ćerkom i sinom (Soverin Bo i Sajer Kastrelo), a da su zajedno pročulo se pre oko pet godina. 

Pevač, inače, iz prvog braka s Tamekom Foster, stilistkinjom, ima dva naslednika - Ašera Petog i Nejvida Ilaja. S drugom ženom, Grejs Hari, nije dobio decu. Dženifer mu je, tako, „treća sreća". 

Ko je Dženifer?

Ašer i Dženifer Goikočea, Profimedia
 

Buduća gospođa Rejmond sada je viša potpredsednica A&R-a (artists and repertoire; umetnici i repertoar) u „Epic Records-u". Prethodno je izvesno vreme sarađivala sa svojom majkom Barbarom u kompaniji u kojoj je ona bila direktorka, „ACT Productions".

Potom, radila je kao Sijerina asistentkinja. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike