Ašerov sin umalo da se udavi u porodičnoj kući u Atlanti! Ruka mu se zaglavila u odvodu bazena, majka dečaka pretrnula

14.02.2024

23:20

0

Jedva su ga izvukli

Ašerov sin umalo da se udavi u porodičnoj kući u Atlanti! Ruka mu se zaglavila u odvodu bazena, majka dečaka pretrnula
Ašer - Copyright Profimedia

Pevač Ašer trenutno je u fokusu kako zbog novog albuma, tako i nastupa koji je nedavno održao na poluvremenu Superboula. Na sve to, prema tamošnjim napisima, on je posle spektakla u Las Vegasu konačno i „stao na ludi kamen" sa devojkom Dženifer, s kojom već ima dvoje dece - ćerku Soverin Bo i sina Sajera Kastrela. 

U jeku interesovanja za pevača, međutim, ponovo su isplivale i razne priče vezane za njegov prethodni brak s Tamekom Foster, s kojom je dobio naslednike Ašera Petog i Nejvida Ilaja. Pevač, podsetimo, još uvek ima potpuno starateljstvo nad njima, za koje se godinama i borio. 

Dženifer Goikočea i Ašer, Profimedia
 

U jednom momentu, pak, nije izgledalo kao da će na sudu odneti pobedu. 

Drama

Pre nešto više od decenije, tada petogodišnji Ašer Peti umalo se udavio u porodičnom domu u Atlanti kada mu se ruka zaglavila u odvodu bazena, iza kuće. Dečaku je izgračka „pobegla" i on je pokušavao da je dohvati, pa za dlaku i nastradao. 

Ašer, Profimedia
 

Kućepaziteljka i još dvojica zaposlenih jedva su ga izvukli, nakon čega je hitno bio hospitalizovan. Ašer i majka mališana, Tameka, koja je odmah bila obaveštena o drami, sve su izuzetno loše podneli - godinu unazad, naime, ona je ostala bez svog jedanaestogodišnjaka Kajla Glovera. On je tada poginuo u nesreći na skuteru, prenosila je tamošnja štampa.

Ovo je i te kako kasnije dobilo ulogu u njihovoj borbi za starateljstvo, ali sudija je ipak presudio u pevačevu korist, siguran da je za naslednike najbolje da žive s poznatim ocem i da nema dokaza ili bar dovoljno istih za suprotno. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike