Keba zamenjuje Bekutu u "Zvezdama Granda": "Valjda ću se snaći!" Progovorio o ćerki Taši (VIDEO)

19.02.2024

15:14

0

Tašu je nedavno posetio u Americi, a dobio je i poklon

Keba zamenjuje Bekutu u "Zvezdama Granda": "Valjda ću se snaći!" Progovorio o ćerki Taši (VIDEO)
Dragan Kojić Keba - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Počelo je snimanje novog kruga "Zvezda Granda", a Dragan Kojić Keba zameniće Anu Bekutu u takmičenju, pa je govorio kakva su mu očekivanja od šoua.

Pevač je za 24sedam rekao kako je spreman za ovu ulogu.

- Na probama sam ih pažljivo slušao i mislim da sam im za kratko vreme preneo emociju i znanje, koliko je potrebno. Sve su to mladi ljudi, od 19 do 25 godina, sećam se i ja kada sam u tim godinama pevao u Loznici. Ponašao sam se isto kao oni, isti treptaji, iste mogućnosti, pomoći ću im kao kolega kroz sećanje na to vreme koje i te kako dobro znam. Isto sam tako učio od starijih, iskusnijih od mene tada - rekao je Keba na početku, koji se rado odazvao pozivu Saše Popovića da menja koleginicu.

24sedam/Nemanja Vujčić
Dragan Kojić Keba

 

- Od kad postoji ovo takmičenje, s vremena na vreme sam se odazivao pozivima. Mislim da ću se dobru saradnju imati sa ostalim članovima žirija. Svi se znamo, ali ukusi su različiti, kao i zapažanja. Valjda ću se snaći - ispričao je Keba.

Kojić je nedavno sa porodicom u Americi posetio ćerku, bivšu pevačicu Natašu Kojić Tašu, a otkrio je i šta mu je ona poklonila. Detaljnije u videu u nastavku:

Podsetimo, nova voditeljka "Zvezda Granda" je Ana Sević, koja je svojevremeno bila deo ovog projekta. Postoje još neke promene kad su članovi žirija u pitanju, s obzirom da Cecu Ražnatović zbog bolesti menja Ivana Peters.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike