"Prepoznala bih te u drugom životu!" Ana Bekuta ne može da prežali Mrku, a ovo im je bio važan datum! (FOTO)

14.02.2024

14:40

0

Ana se u prvi mah opirala njihovom zbližavanju, a Milutin je objasnio i zašto

"Prepoznala bih te u drugom životu!" Ana Bekuta ne može da prežali Mrku, a ovo im je bio važan datum! (FOTO)
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ana Bekuta prisetila se prvog susreta sa političarem Milutinom Mrkonjićem, koji se dogodio na Dan zaljubljenih, 2012. godine.

Pevačica je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj je zagrljena sa čovekom koga je najviše volela u životu. Emotivne reči, svakako, nisu izostale, a podsetila je i na duet koji ima sa Halidom Bešlićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- Prepoznala bih te u potpunom mraku, da si nem, a ja gluva. Prepoznala bih te u potpuno drugom životu, u drugim telima, u drugim vremenima. I volela bih te u svemu tome, dok i zadnja zvezda na nebu ne izgori u zaborav. Snimila sam našu pesmu. Zagrli me - napisala je Ana u sklopu objave

Podsetimo, Mrka je, kada je čuo pesmu "Zagrli me" rekao Ani da mora obavezno da je snimi, inače bi se on naljutio. Jednom prilikom, Mrkonjić je opisao kako je upoznao Bekutu.

Printscreen Instagram/ anabekuta1
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

 

- Jedina s estrade koju nisam znao bila je Ana. Upoznali şmo se na koncertu Šabana Šaulića, ona je došla i uzela mikrofon. Pitao sam ko je ova žena, oni mi rekoše da je to Ana Bekuta. Nisam je prepoznao, video sam je na televiziji ranije, ali nisam znao da tako izgleda. Ona je došla, otpevala dve pesme, ja sam platio te dve pesme, nije bila mala lova. Stavio sam ruku oko njenog struka, a ona mi je rekla: "Sklonite ruku, vi ste oženjen muškarac", a ja joj na to kažem: 'Vratite mi pare onda'", izjavio je svojevremeno Mrkonjić u jednoj emisiji.

Političar je preminuo 27. novembra 2021. godine u Beogradu posle borbe sa bolešću. Iza sebe je, pored Bekute, ostavio bivšu partnerku, ali i dalje zakonitu suprugu Dašu, kao i brojne prijatelje.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike