"Ućuti bre! Prekini!": Ceca i Mili ponovo zaratili u "Zvezdama Granda", pa Popović otkrio zbog čega su na sudu

18.02.2024

17:15

0

U sve se umešala i Viki Miljković

"Ućuti bre! Prekini!": Ceca i Mili ponovo zaratili u "Zvezdama Granda", pa Popović otkrio zbog čega su na sudu
mili-ceca-raznatovic1 - Copyright Printscreen/Zvezde Granda

U poslednjoj epizodi "Zvezda Granda" u duelu su se našle takmičarke Cece Ražnatović i Ane Bekute. Kako žiri ne voli kada se o njihovim takmičarima nešto loše govori, uvek skaču u zaštitu svojih kandidata.

Ovo obično eskalira svađom u žiriju, pa se to desilo i ovog vikenda između Cece i Aleksandra Milića Milija kome se nije dopalo izvođenje njene takmičarke.

- Strofa u prvoj pesmi je bila jako loša, bila je nekih polufalševa. Kad si otišla gore pukla si iz sve snage, čak i previša za tu pesmu. Nijedna ni druga nije za šest glasova - rekao je Milić.

Nakon ovog komentara, Ceca je odmah reagovala i pokušala da je zaštiti.

- Ma kako da ne! Pošto smo onima dali šest glasova, ajde da iskasapimo svako buduće dete! Tvoje slušanje falša i agresivnog pevanja nema veze sa muzikom. To ti je Bosanac sto puta rekao - vikala je Svetlana. 

Printscreen YouTube/Grand Online
Mili i Ceca

-To je jedino što znaš da kažeš kad nemaš argumenata - odbrusio joj je Mili. 

Međutim, ovo je Ražnatovićevu još više isprovociralo, pa mu je poručila da "ućuti".

- Argument ćeš dobiti iste sekunde! Ućuti bre, prekini čoveče da me prekidaš, da li si čuo za parlamentarno ponašanje u komunikaciji? Tvoje mišljenje nema veze sa životom. Milice, bila si odlična i jesi zaslužila 6 glasova, a njemu na dušu. Ne mogu sa njim da se raspravljam jer ovaj glas je jako skup, vredi i neko ga voli - rekla je Svetlana i Bekutinoj takmičarki poželela da se oslobodi treme.

Youtube screenshot / Grand online
Mili i Ceca

Ovde se umešao i Saša Popović, pa se osvrnuo na njihovu nekadašnju saradnju, koja je okončana i sada se osim u studiju sreću u sudnici.

- Svetlana, ti nećeš više da uzmeš pesmu od njega i on te stalno bojkotuje, tu je glavni problem - konstatovao je Sale, što se Miliju nije dopalo.

- Popoviću, to si rekao deset puta. Ceca peva sto mojih pesama i neće više otpevati nijednu jer je to moja odluka, a njena kakva god da je, slaže se. Za moje pesme se ja pitam i niko osim mene. Ako ja odlučim da dam nekome pesmu okej, ako hoće da uzme hoće, ako neće, ajde ćao - rekao je Mili, pa dodao:

ATAImages/ Antonio Ahel
Mili i Ceca

- Ceca peva sto mojih pesama, uopšte nema smisla da radimo više zajedno. Zašto to potenciraš, Saša?- nastavio je Mili.

U odbranu svoje kume stala je i Viki Miljković, koju je Mili napao da stalno daje glasove Cecinim kandidatima.

- Ja se stvarno pitam je l’ se ovaj Mili šali i zeza s nama ili stvarno ovako misli? Ne mogu da verujem da misli sve što je rekao i za Cecu, iako u to neću da se mešam, ali i za kandidata. Ova devojka je pevačina za razliku od mnogih koji su dobili 6 glasova - objašnjavala je Violeta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike