"Idi pa se leči!" Ceca i Mili usred burnog sudskog procesa, a leti perje i u "Zvezdama Granda"

14.02.2024

15:54

0

Milijev advokat nedavno je rekao kako je suđenje između pevačice i njegovog klijenta nije završeno

"Idi pa se leči!" Ceca i Mili usred burnog sudskog procesa, a leti perje i u "Zvezdama Granda"
Aleksandar Milić Mili, Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen YouTube/Grand Online

Netrpeljivost između Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija raste i u "Zvezdama Granda", pa se u narednoj epizodi biti dosta koškanja.

Naime, Mili je pogotovo provocirao Cecu, ali i Mariju Šerifović, pa su mu njih dve uputile veoma oštre reči. Muzičar se obratio jednoj kandidatkinji.

Printscreen ,,Zvezde Granda"
Aleksandar Milić Mili

 

- Kada si otišla gore, onda si pukla iz sve snage, previše za tu pesmu, nije to to - rekao je Mili, a Cecu je to iznerviralo.

- Pošto smo onima dali šest glasova, ajde da iskasapimo svako buduće dete. Ma, to nema veze sa životom - rekla je pevačica.

,,Zvezde Granda" printscreen
Ceca Ražnatović

 

Potom se u raspravu uključila i Marija Šerifović.

- Mili, saberi se! Saša, je l’ smo u obdaništu, šta je bre ovo? - vikala je Marija.

ATAImages/ A.A.
Marija Šerifović

Rasprava Cece i Milija nastavila se i kasnije kroz emisiju, a producent je sve vreme provocirao bivšu saradnicu kako nema argumente, dok mu je ona bez dlake na jeziku uzvraćala.

- Argument ćeš dobiti iste sekunde! Ućuti više, prekini, čoveče! Da li si čuo sa parlamentarno ponašanje u komunikaciji? - govorila je pevačica. Kulminacija je nastala kada je Ceca sela na stolicu pred Milija, pa je kroz pesmu koju joj je on iskomponovao "Zabranjeni grad" nastavila da ga provocira.

- Idi pa se leči - pevala je Ceca.

Sudski spor

Aleksandar Milić Mili i Ceca Ražnatović su u sudskom sporu neko vreme, zbog autorskih prava.

Pevačica je prvo rekla da je bivšeg saradnika dobila na sudu, a advokat kompozitora Milan Jakšić rekao je da spor nikako nije završen.

Kada je reč o slučaju, na Cecinom Jutjub kanalu objavljeno je mnogo materijala koje, prema navodima advokata, pripadaju Miliju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović, Mili

 

- Moj klijent je sam platio i organizovao proizvodnju tih snimaka i bio njihov većinski autor. Te pesme postigle su veliki uspeh, a onda je 2015. godine društvo „Ceca music doo" odlučilo da te pesme eksploatiše na Jutjub kanalu „Svetlana Ceca Raznatović", bez ikakve dozvole autora, vlasnika snimaka i izdavača, a kompletan prihod, od Jutjuba i digitalnih platformi, zadrži za sebe, što je u suprotnosti sa zakonom i poslovnom praksom u diskografiji. U pitanju je šestocifrena ili sedmocifrena brojka u evrima. Na Jutjub kanalu „Svetlana Ceca Raznatović" nalazi se i eksploatiše oko 1.300 klipova od kojih je oko 1.000 nelegalnih jer vlasnik kanala, društvo „Ceca music doo", nije imalo dozvolu vlasnika snimaka i autora za tu eksploataciju - rekao je Milićev advokat.

Tesktopisac Ljiljana Jorgovanović navela je kako nije dobila ni dinara od tekstova pesama koje je napisala za pevačicu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike