Ovo je žena Saše Miloševića Mareta! Pevačica je, a sudbonosno „da" izgovorila mu je - u stanu (FOTO)

19.02.2024

12:35

0

Protekle godine proslavili su 10 godina braka

Ovo je žena Saše Miloševića Mareta! Pevačica je, a sudbonosno „da" izgovorila mu je - u stanu (FOTO)
Saša Milošević Mare - Copyright ATAImages/M. M.

Ksenija i Saša Milošević Mare venčali su se 2013. godine u stanu kompozitora na Dorćolu, u Beogradu, prema ondašnjim medijskim napisima. Javnost, inače, ovu pevačicu zna kao deo sastava „Beauty Queens".

Njihovo svadbeno veselje bilo je upriličeno na jednom prestoničkom splavu, te u prisustvu i brojnih poznatih zvanica.

 

 

Mlada onda prezime nije morala da menja - jer joj devojačko glasi isto. I kum im je, takođe, bilo jedan Milošević. Ovu važnu „ulogu", naime, mladoženja je bio dodelio glumcu Andriji. Njoj je, pak, kumovala prijateljica iz detinjstva kojoj je ime Tamara. Zbog slavlja je bila doputovala iz Grčke, gde inače živi.

Ksenija je i violinistkinja, te koncert-majstor „Beogradske filharmonije". Kruna njene i Sašine ljubavi svakako je naslednik Vanja. Mare iz prethodnog braka ima još dva sina, Ognjena i Luku.

 

 

- Kseniju sam upoznao nakon „Evrosonga", a taj period se poklapa sa krajem mog emotivnog života s bivšom suprugom. Krenuli smo bojažljivo i možda čak neambiciozno u prvom trenutku, ne zbog nedostatka emocija, već zato što sam ja iza sebe imao jedno pakovanje koje nosim manje ili više uspešno; ona je mlađa od mene i to je prosto trebalo progutati i usaglasiti, ali, hvala Bogu, sve se sredilo zahvaljujući ljubavi i razumevanju. Danas imamo sjajnu komunikaciju, moji klinci obožavaju Kseniju, a i ona njih. Sjajno provodimo slobodno vreme zajedno - pričao je on ranije u emisiji „Iz profila".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike