Saša Milošević Mare menja profesiju? Kompozitor iznenadio ciljevima koje ima pred sobom

12.01.2024

16:52

0

Smtara da sebi uvek moramo da damo neki zadatak

Saša Milošević Mare menja profesiju? Kompozitor iznenadio ciljevima koje ima pred sobom
nikad_nije_kasno_13092021_0062 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Poznati kompozitor i član žirija takmičenja "Nikad nije kasno", Saša Milošević Mare, sebi je ove godine poželeo nešto neobično. Naime, on ima želju da promeni profesiju, tačnije da se oproba i u filmskim vodama. 

- Poželeo sam sebi da imam prilike da se bavim sa stvarima koje me interesuju. Ima ih mnogo, a iz godine u godinu mi je slična želja. Nekako onda i zdravlje ide lakše, što je naravno uobičajena želja - istakao je Mare i otkrio: 

- Imam sjajnu ideju za igrani film. Napisao sam praktično scenario za jedan film i voleo bih da se ove godine desi nešto i da to uđe u realizaciju. Radi se o komediji, mene samo komedije interesuju - otkrio je producent.

ATAImages/G. G.
 

Kako je rekao, za njega život ipak nije komedija.  

- Nažalost to nije, najmanje je to, ali mislim da nam toga najviše i fali. Blagih begova u nešto što nam ulepšava i uveseljava život. Zato kada pišem i za pozorište i za film, volim da to bude duhovito.

Na kraju, Saša smatra da je u životu bitno da uvek imamo neki zadatak ispred sebe kome stremimo. 

- Trudim se stvarno da čuvam to dete u sebi, ali se trudim i da postignem da ih ispunim i uglavnom i postižem gomilu toga. Mislim da nikada ne treba da ostanemo bez želja i bez snova i ja se čvrsto držim toga. Uvek imam i neke nove snove, da ne kažem zadatke koje stavljam ispred sebe. Život je jedno konstantno kretanje i čovek dok god može treba da stremi nečemu boljem i da stalno ide napred - zaključuje Mare.

ATAImages/Antonio Ahel
 

(Grand)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike