Srca ovih poznatih muškaraca zarobile su i duplo mlađe! Upoznavali se po školi, na poslu, pa se zavoleli (FOTO)

20.10.2023

08:30

0

Većina već uveliko uživa i u porodičnom životu sa svojim izabranicama

Srca ovih poznatih muškaraca zarobile su i duplo mlađe! Upoznavali se po školi, na poslu, pa se zavoleli (FOTO)
Lazar Ristovski, Miloš Timotijević, Sava Džehverović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Otkako se pročulo da je Lazar Ristovski ponovo srećan u ljubavi sa tačno 39 godina mlađom Anicom Lazić, te su publici bili predočeni i benefiti takvih odnosa, mnogima su se u fokus vratile još neke poznate ličnosti kojima razlika u godinama nikako nije predstavljala problem pošto su jake emocije pokucale na vrata.

Negodovanja okoline, pa i najbližih, nisu stala na put ka sreći Adriani Kadar i Savi Džehveroviću, Zorani i Stevi Simeunoviću... A danas, većina uživa i u porodičnom životu, te važe za neke od najomiljenijih poznatih parova.

Anica Lazić i Lazar Ristovski, Instagram printscreen
 

Adriana Kadar i Sava Džehverović

 

 

Između brata pevačice Teodore Džehverović i njegove izabranice, na primer, ima 15 godina razlike, a upoznali su se dok je ona još pohađala školu u kojoj je on, kao student, onda bio nastavnik na zameni. Adriana je, prema i ranijim napisima, imala 14, a Sava 29 godina. Njenom odeljenju nije predavao, ali se jesu susretali i izvesne emocije već su se bile pojavile.

Ostali su u kontaktu, pa se kasnije zavoleli i danas žive pravu porodičnu idilu s naslednicom Doroteom. Oprečnih komentara jeste bilo, ali nisu uspeli da ih razdvoje.

Tijana i Miloš Timovijević

 

 

Glumac je posle kraha dugogodišnjeg braka uplovio u mirnu luku sa 15 godina mlađom Portugalkom, kako je zovu jer je jedno vreme tamo živela zbog poslovnih obaveza poznatog oca, bivšeg fudbalera, te sportskog agenta Saše Simića. Za njom je tako „otkačio", da je posle 40 dana zabavljanja stupio u svoj drugi brak.

Nedavno, njih dvoje su dobili sina, ali nastavljaju da svoju privatnost čuvaju podalje od znatiželjnih pogleda.

Melina i Haris Džinović

Melina i Haris Džinović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Pevačka zvezda tri je decenije starija od modne dizajnerke i, prema njegovom priznanju odranije, Melininim roditeljima se u startu to nije posebno dopadalo. Sve se, međutim, značajno promenilo pošto su saznali da je unuka na putu.

Upoznali su se u Sarajevu, sve je teklo sasvim spontano i ni sami nisu mogli da pretpostave da će danas-sutra dobiti i jednog sina, te živeti kao u bajci. Venčanje je „palo" nakon malo više od decenije zajedničkog života i na luksuznoj jahti, nadomak Dubrovnika.

Jovana Stojiljković i Goran Bogdan

Jovana Stojiljković i Goran Bogdan. ATAImages/Antonio Ahel
 

Bosanskohercegovački i hrvatski glumac stariji je od svoje koleginice iz Srbije 12 godina. Otkako su se, kako se još ranije navodilo, upoznali na snimanju „Senki nad Balkanom", pa zavoleli 2017. godine, važe za jedan od omiljenih poznatih parova publike.

Dok ih javnost viđa zajedno u raznim projektima, te na crvenim tepisima, detalje veze čuvaju strogo u svoja četiri zida.

Zorana i Steva Simeunović

Zorana i Steva Simeunović, ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

Pevačica s 30 godina starijim kompozitorom i tekstopiscem trenutno čeka svoje prvo dete.

Par je, inače, na svojoj svadbi 2018. godine bio okupio i pola estrade, ali uprkos toj ogromnoj podršci, ni onih koji bi ih gledali popreko nije manjkalo. Simeunovićka je, međutim, jednom prilikom naglasila kako godine nikako nisu važne kada se srodne duše spoje. Takođe, naglasila je i kako je veliki plus to što ona nije ljubomorna žena, jer je njen izabranik i dan-danas veliki zavodnik, ali ipak, kao stvoren samo za nju.

Erina devojka mlađa je od folkera 43 godine!

Era Ojdanić, ATAImages/M. M.
 

Ojdanić je nedavno, gostujući u jednoj emisiji, priznao kako ima devojku koja je 43 godine mlađa od njega.

- Ja sam '47. godište, znači (imam) 76 - kazao je u „Amidžiju", nakon priznanja da mu mlada izabranica ima 33.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike