Ovo je žena s kojom je Timotijević dobio sina! Odrasla je u Portugalu, ćerka je fudbalera, a od glumca je mlađa 15 godina (FOTO)

26.09.2023

22:20

0

Ime joj je Tijana, a Miloša je upoznala preko prijateljice

Ovo je žena s kojom je Timotijević dobio sina! Odrasla je u Portugalu, ćerka je fudbalera, a od glumca je mlađa 15 godina (FOTO)
timotijević 24sedam goran sivački (5) - Copyright Miloš Timotijević Foto: Goran Sivački/24sedam

Miloš Timotijević dobio je sina s 15 godina mlađom suprugom Tijanom, saznao je 24sedam od insajdera bliskog paru. Glumac i lepa Portugalka, kako je mnogi zovu jer je tamo jedno vreme i živela, jedno u drugo su se zaljubili na prvi pogled. Već 40 dana od početka zabavljanja zavetovali su se na večnu ljubav.

Nepunih godinu dana otad, postali su mama i tata.

Ko je Tijana?

 

 

Tijana je druga Timotijevićeva supruga. Ćerka je bivšeg fudbalera, a sportskog agenta Saše Simića koji je dugi niz godina igrao u Portugalu. Prema ranijim napisima medija, zbog njegove karijere se kao mala preselila tamo, pa se pred kraj osnovne škole vratila u Beograd.

Potom, završila je srednju školu, radila je u srpskoj kući fudbala, pa se vratila za Portugal, za koji je prilično vezana.

- Tijana je Miloša upoznala preko svoje dobre drugarice iz detinjstva, a koja duže vreme poznaje i glumca. Odmah su se skapirali, bila je to ljubav na prvi pogled. Kako se nedugo pre toga razveo, oni nisu želeli da gube vreme i posle malo više od mesec dana zabavljanja rešili su da se venčaju u najužem krugu porodice i prijatelja. Za sve se saznalo kada je sam Miloš na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju s burmom na ruci, a u opisu iste je kratko napisao (da je) „zauzet" - objasnio je bio izvor za „Kurir" u periodu kada je glumac ponovo „stao na ludi kamen", a tog dana, prema objavi s Instagrama izvesne prijateljice srećne mlade, ona je nosila venčanicu od 5.000 dinara, što je samo govorilo o njenoj skromnosti.

Podsetimo, Miloš je prethodno bio u 13 godina dugom braku. Kada su se on i tadašnja supruga, Dunja, razveli, javnost nije bila upućena u to. Zato, mnoge je i šokirao pošto se pročulo da je „ponovo oženjen čovek".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike