Saša Milošević Mare o ljubavi sa drugom suprugom: Mlađa je od mene, trebalo je to progutati

22.04.2023

16:00

0

Kompozitor je drugu suprugu upoznao baš kada se razilazio sa bivšom suprugom

Saša Milošević Mare o ljubavi sa drugom suprugom: Mlađa je od mene, trebalo je to progutati
Saša Milošević Mare - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kompozitor Saša Milošević Mare danas uživa sa suprugom Ksenijom u braku, ali ne krije da je postojao veliki teret da li će ta ljubav opstati, jer je ona mlađa od njega. Pre nego što je upoznao Kseniju, Mare je već bio oženjen i sa prvom suprugom je dobio dva sina. 

- Sa prvom suprugom sam ostao u korektnim odnosima, što je i normalno s obzirom na to da smo roditelji dva sina. Kseniju sam upoznao nakon „Evrosonga”, a taj period se poklapa sa krajem mog emotivnog života sa bivšom suprugom. Krenuli smo bojažljivo i možda čak neambiciozno u prvom trenutku ne zbog nedostatka emocija već zato što sam ja iza sebe imao jedno pakovanje koje nosim manje ili više uspešno - kazao je Mare, pa objasnio, zbog čega je postojala pojazan da ponovo uplovi u brak sa novom izabranicom:

Antonio Ahel/ATAImages
Saša Milošević Mare

- Ona je mlađa od mene i to je prosto trebalo progutati i usaglasiti, ali hvala bogu sve se sredilo zahavljujući ljubavi i razumevanju. Danas imamo sjajnu komunikaciju, moji klinci obožavaju Kseniju, a i ona njih. Sjajno provodimo slobodno vreme zajedno.

Milošević ističe da nije strog otac, ali da zahteva ozbiljnost i vrednosti kakve svaki mlad čovek treba da ima. 

- Moram da kažem da zaista nisam strog otac. Od svojih dečaka uvek zahtevam malo više ozbiljnosti i ukazujem im na neke njihove vrline. Stalno ih podsećam koliko su pametni i talentovani, mislim da je to najbolji način da se motivišu deca i da se priča nešto što je dobro, a vezano je za njih - kazao je Mare i dodao:

ATAImages/G. G.
Saša Milošević Mare

 

- Ne mogu uvek da doprem do njih jer ne živimo zajedno, to je nešto što nam nedostaje - ispričao je Mare u emisiji „Iz profila”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike