Oko zabrane Prijinog koncerta u Hrvatskoj podigla se ogromna prašina! Oglasila se Goga Sekulić: Nisam iznenađena, meni se isto desilo!

13.02.2024

17:45

0

Pevačici je onda rečeno da „ne shvati to lično"...

Oko zabrane Prijinog koncerta u Hrvatskoj podigla se ogromna prašina! Oglasila se Goga Sekulić: Nisam iznenađena, meni se isto desilo!
Copyright ATAImages/M. M.

Goga Sekulić oglasila se u jeku drame vezane za zabranu koncerta Aleksandre Prijović u Zadru.

Pevačica je istakla kako joj je žao što je do toga došlo, ali da nije iznenađena - kako je i nju slično snašlo protekle godine. 

Aleksandra Prijović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Onda, trebalo je da se mikrofona lati u Benkovcu. 

- To se dešava non-stop, nisam iznenađena. Zaista mi je žao što je do toga došlo, da je Aleksandri Prijović zabranjen koncert u Zadru. Mislim da to sve zavisi od opštine do opštine - kazala je za „Alo" Goga, pa je potom nastavila o sopstvenoj situaciji, kada joj je rečeno da „ne treba to lično da shvati". 

- Prošle godine su meni zabranili nastup, međutim, kasnije su mi objasnili da to nema veze sa smnom i da to ne treba da shvatam lično. Odluke o tome ko će nastupati ne donose na osnovu našeg rada, ali sigurna sam da istorija koja je iza nas ima određenog uticaja - zaključila je za pomenute medije Sekulićeva

Goga Sekulić, ATAImages/M. M.
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike