Otkazan nastup Goge Sekulić u Hrvatskoj: „Ne treba da se vraćamo unazad i stvaramo neprijatne situacije“

12.10.2023

22:57

0

Pevačica ne krije da žali zbog ove odluke

Otkazan nastup Goge Sekulić u Hrvatskoj: „Ne treba da se vraćamo unazad i stvaramo neprijatne situacije“
Goga Sekulić - Copyright ATAImages/G. G.

Uspeh Aleksandre Prijović kod hrvatske publike danima je glavna tema i u srpskim i u hrvatskim medijima, a za to vreme njenoj koleginici Gogi Sekulić otkazan je koncert u Benkovcu, prenosi Večernji list. 

Naime, njen nastup bio je zakazan za 14. oktobar, ali je iznenada donesena odluka o otkazivanju, navodno zbog toga što se građani Benkovca nisu složili da je izbor izvođača adekvatan. 

- Na veliku žalost nas kao organizatora i velikog broja zainteresovane publike, uprkos popunjenosti kapaciteta danima pre, obaveštavamo Vas kako smo primorani da otkažemo koncert Goge Sekulić zakazan za 14. oktobar. Uvažavajući stavove i mišljenja dela stanovnika grada Benkovca, te zbog neslaganja s našim izborom izvođača, morali smo doneti ovu tešku odluku. Zahvaljujemo na razumevanju, a mi nastavljamo dalje s našim zimskim programom zabave. Više informacija uskoro! – napisali su organizatori.

ATAImages/Milan Maričić
 

Pevačica ne krije da žali zbog ove odluke. 

- Ova odluka je mene i moje saradnike jako rastužila! Posebno što godinama unazad nastupam u Hrvatskoj gde sam uvek dobro došla i gde volim doći i gde ću uvek ići. Kao što su u Srbiji hrvatski izvođači dobro dočekani uvek, baš zato grad Benkovac da bi napredovao mora nažalost nadjačati događaje za budućnost naše dece, a ne vraćati se unazad i stvarati neugodne situacije. Mnogo prijatelja imam u Hrvatskoj koje volim i poštujem, a posebno svoju publiku - poručila je Goga.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike