Aleksandri Prijović zabranjen koncert u Zadru! Tamošnji gradonačelnik bio je strogo protiv nastupa, a to je ovako pravdao? Skandalozno!

12.02.2024

17:16

0

Sada ćuti, kao i uprava dvorane „Krešimir Ćosić"

Aleksandri Prijović zabranjen koncert u Zadru! Tamošnji gradonačelnik bio je strogo protiv nastupa, a to je ovako pravdao? Skandalozno!
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Branko Dukić, gradonačelnik Zadra, nije dozvolio da se u ovom gradu (u dvorani „Krešimir Ćosić") održi koncert Aleksandre Prijović. U planu je, inače, bilo da pevačica tamo ode u maju, međutim, Dukić je tome prema pisanju tamošnjih medija ekspresno stao na put, sa tvrdnjama kako u dvorani nema slobodnih termina. 

Na upite ondašnjih portala akonto ovoga Dukić ćuti, kao i uprava dvorane, a izostao je komentar i od organizatora koncerta.

Pošto je, podsetimo, Prijovićeva zakazala i napunila pet zagrebačkih Arena, počelo je da se priča i o ovom njenom koncertu u Zadru. Jedan tamošnji list isticao je kako je za isti interesovanje veliko, te da je u planu da bude održan 2024. godine. Tvrdnje gradonačelnika da je Višnjik prebukiran ne deluju sasvim tačne, detaljno je potom istraženo. 

Na sajtu Sportskog centra kažu da će od marta do maja tekuće godine biti održana tri estradna spektakla, a time su najavili i koncerte Severine, Jelene Rozge i grupe „Lord of the Dance". Kako nezvanično potom saznaje „Index.hr", gradonačelnik se predomislio nakon upita novinara, a odluka bi o koncertu Aleksandre Prijović mogla biti doneta sutra, u Zadru. 

Aleksandra PRijović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Aleksandra Prijović je tokom decembra pet puta napunila zagrebačku Arenu. Sada, priprema se za pet koncerata u Osijeku (13, 14, 15, 17. i 18. februara).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike