"Nisam ljubitelj te muzike": Ovako se gradonačelnik Zadra pravda nakon vesti o zabrani koncerta Aleksandre Prijović

13.02.2024

09:59

0

Ćutao je do sad, ali je morao da se oglasi

"Nisam ljubitelj te muzike": Ovako se gradonačelnik Zadra pravda nakon vesti o zabrani koncerta Aleksandre Prijović
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Branko Dukić, gradonačelnik Zadra, našao se u svim regionalnim medijima, nakon vesti da je zabranio koncert Aleksandre Prijović u tom gradu. 

Međutim, sada je rešio da se oglasi i opravda, pa je rekao da, iako nije ljubitelj muzike koju Aleksandra izvodi, nije zabranio da se koncert održi.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Prijović

- Živimo u slobodnom društvu gde svako sluša muziku kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumem zašto se tolika fama podigla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni lično ne sviđaju. Nisam ljubitelj te muzike niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam da kažem o tome - poručio je Dikić za "Zadarski.hr" o koncertu Aleksandre Prijović.

Instagram_branko.dukic
 

 

Podsetimo, koncert je navodno trebalo da se održi u maju u dvorani Krešimir Ćosić, a hrvatski mediji su pisali da je Dukić izričito odbio da u gradu peva srpska zvezda, pa koncert nije zakazan ni najavljen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike