„Voleli bismo da imamo još petoro dece!" Prija otkrila planove za budućnost: Hoću i po šest Arena u jednom gradu, zašto da ne!

06.01.2024

13:50

0

Pevačici trenutno posebno godi što vreme provodi u porodičnom okruženju, kako je u poslednje vreme imala dosta posla

„Voleli bismo da imamo još petoro dece!" Prija otkrila planove za budućnost: Hoću i po šest Arena u jednom gradu, zašto da ne!
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Prijović se posle niza koncerata osvrnula na godinu koju smo ispratili, pa otkrila kako joj ne bi teško palo da zaređa i šest Arena u jednom gradu. Opuštena u porodičnom okruženju posle silnih obaveza, međutim, ispričala je za jedne medije i kako sa suprugom Filipom Živojinovićem mašta o velikoj porodici. 

Par bi, štaviše, voleo da ima još petoro dece pored sina Aleksandra. 

„Dece nikad dosta!"

- Nema ništa lepše od velike i srećne porodice. Filip i ja uživamo sa sinom Aleksandrom i voleli bismo da imamo veliku porodicu. Dece nikad dosta, ako Bog da, voleli bismo da imamo još petoro dece! Prošle godine sam mnogo radila i sada mi svaki minut proveden s njima mnogo znači - kazala je ona, pa se prisetila kako je kao mala obeležavala Božić jureći paricu u česnici.

- Očekivala sam da ću je pronaći, ali mi to nikad nije polazilo za rukom. Često sam znala i da zaplačem što nisam baš ja ta koja je pronašla novčić u pogači, ali to su bile klasične dečije bubice. Sećam se da je deka uvek unosio badnjak u kuću, a baka spremala ručak i trudila se da na stolu uvek bude mnogo mesa, salata i kolača. Bili su to lepi trenuci - pamti Aleksandra. 

Aleksandra Prijović, ATAImages/Pera
 

Poslovnim poljem, pak, toliko je zadovoljna da bi joj, čini se, baš prijalo kada bi i nastavila takvim tempom. 

- Ma hoću i po šest Arena u jednom gradu! Zašto da ne! Volela bih da pevam svaki dan jer mi je mnogo lepo s publikom. Svaki trenutak s njima mi je dragocen. Ovom prilikom bih želela svima da se zahvalim koji su bili na koncertima. Jedva sam se suzdržavala da ne plačem sve vreme. Nisam krila emocije i postojali su trenuci kada nisam mogla da se kontrolišem, pa je kanula i pokoja suza. Hvala i svim kolegama koji su došli i podržali me - izjavila je Prija, koja uskoro ponovo ulazi u studio. 

- Volela bih da imam još mnogo hitova i dobrih albuma - zaključila je pevačica u razgovoru s „Informerom". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike