"Uvek nešto možeš naći u telefonu!" Ksenija Knežević otkrila da li proverava dečka

12.02.2024

10:08

0

Dobila je i pitanje o udaji

"Uvek nešto možeš naći u telefonu!" Ksenija Knežević otkrila da li proverava dečka
Ksenija Knežević - Copyright ATAImages/ A.A.

Ksenija Knežević medijima na kašičicu daje detalje o privatnom životu, a mnogi se pitaju kako se slaže sa dečkom. Kako je rekla, trudi se da mu ne čita poruke na telefonu.

- Trudim se da ne budem toksična, da ja gledam njegov telefon, pa da on gleda moj. Ne, ne! Ne gledam u telefon, uvek možeš naći nešto što ćeš pogrešno da protumačiš - izjavila je Ksenija.

Pevačica i dalje ne zna kada će se udati, ali je fokusirana na karijeru.

- Ne znam za ludi kamen, ali znam za album, to će biti neki moj fazon. Radimo kod Amidžića u studiju novi album - rekla je Kneževićeva za Premijeru vikend specijal.

ATAImages/ A.A.
Ksenija Knežević

 

Pevačica je nedavno govorila kako joj je smetalo što često nastupa.

- Sad ništa ne zarađujem, vidi se nemam šta da jedem, šalim se. Rekla sam sebi, koliko god glupo zvučalo, šta manifestujete to će da se desi, neću da se bavim samo muzikom, što se ne bih bavila i reklamama i kampanjama, nekim modelingom. Onda mi se javilo nekoliko agencija iz inostranstva i radim i to. Neću umreti od gladi. U jednom momentu su mi dosadile tezge, sve je isto, ponavlja se, a ja to ne mogu, tako da sam morala da stanem, da se odmorim i da se posvetim i nekim drugim stvarima umetnosti - ispričala je Ksenija i otkrila koliko je svestrana.

Podsetimo, pevačica je nekoiliko godina bila deo grupe Hurricane, zajedno sa Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić. Devojke su po raspadu grupe rešile da započnu solo karijere.

ATAImages/ A.A.
Ex Hurricane

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike