"Nemam šta da jedem!" Ksenija Knežević progovorila o zaradi posle raspada grupe Hurricane: Ove stvari su je gušile!

03.02.2024

23:00

0

Kaže kako bi volela da ode na Evroviziju

"Nemam šta da jedem!" Ksenija Knežević progovorila o zaradi posle raspada grupe Hurricane: Ove stvari su je gušile!
Ksenija Knežević - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Ksenija Knežević započela je solo karijeru i snima pesme, ali nema nastupe, kako je rekla.

Dok je bila u grupi Hurricane, pevačica je sa devojkama imala mnogo gostovanja.

- Sad ništa ne zarađujem, vidi se nemam šta da jedem, šalim se. Rekla sam sebi, koliko god glupo zvučalo, šta manifestujete to će da se desi, neću da se bavim samo muzikom, što se ne bih bavila i reklamama i kampanjama, nekim modelingom. Onda mi se javilo nekoliko agencija iz inostranstva i radim i to. Neću umreti od gladi. U jednom momentu su mi dosadile tezge, sve je isto, ponavlja se, a ja to ne mogu, tako da sam morala da stanem, da se odmorim i da se posvetim i nekim drugim stvarima umetnosti - ispričala je Ksenija i otkrila koliko je svestrana.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ksenija Knežević

 

- Sviram klavir, slikam, crtam... Interesovanja su mi svestrana. Guši me da idem na aerodrom, kući, nastup. Nisam mogla. Želela sam da se posvetim mojim dragim ljudima i nečemu drugom dok još dobro izgledam - kaže Kneževićeva.

Hoće sama na Evrosong

Ksenija je zajedno sa tadašnjim članicama Hurricane, Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić, predstavljala Srbiju na “Evroviziji“ u Roterdamu. Numere za ovogodišnje nacionalno takmičenje je preslušala.

- Predobre su pesme. Breskvica ima svu podršku, Konstrakta takođe, Teja Dora je moja dobra drugarica, a sa Ivom Lorens, družila sam se u detinjstvu. Mnogo se njih prijavilo i drago mi je što će ljudi da čuju te pesme i što će neko da ode u Švedsku. Ko god da ode želim mu svu sreću. To je prelepo iskustvo - ispričala je Ksenija, koja bi volela da kao solo izvođač ode na takmičenje.

ATAImages/ A.A.
Bivše članice Hurricane

 

- Možda se prijavim sledeće godine, volela bih mnogo, ovaj put sama šta ću. Mislim da bi mi bilo teže, jer je sva odgovornost na tebi, ali imalo bi čar, jer se skupilo iskustvo, i što sam bila sa tatom i sa njih dve i upoznala tolike ljude i sve iz organizacije i spremna sam da odem i sama, ali ne ove godine - izjavila je Ksenija.

(Blic)

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike