"Brate, saberi se!" Sanja Vučić opisala detalj iz grupe Hurricane koji niste znali

11.02.2024

12:39

0

Istakla je šta je za nju bio pakao

"Brate, saberi se!" Sanja Vučić opisala detalj iz grupe Hurricane koji niste znali
Sanja Vučić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sanja Vučić gradi solo karijeru, a šira publika ju je najviše zapamtila kroz grupu Hurricane, u kojoj je bila jedna od članica.

Ozbiljan peh, pevačici se desio u najvažnijem trenutku njihovog zajedničkog pojavljivanja, kada su nastupale na Evroviziji. Sanja je pogrešila koreografiju na nekoliko sekundi, a strah je tada bio veoma veliki.

ATAImages/ A.A.
Bivše članice Hurricane

- Pogrešila sam koreografiju, trebalo je da čučnem, a ja nisam čučnula. To je bio ozbiljan pakao, taj unutrašnji monolog koji sam ja imala tad, to je bilo jezivo stvarno. Zaboravljam koreografiju u tom trenutku ne znam ni šta posle ide - izjavila je Vučićeva, koja je opisala i jednu srećnu okolnost.

-Hvala Bogu da je postavka kamere bila tako da je išla jedna, pa druga, pa treća, a ja sam bila u sredini.. Kad je došao moj red, ja sam samo nešto isfolirala i posle sam bila samo u fazonu „Ajde se saberi brate, ako sad zaboravim sve, mogu da se odšetam i odem nazad kući - dodala je pevačica za Grand.

ATAImages/ A.A.
Bivše članice Hurricane

 

Kad je u pitanju Sanjin privatni život, ona ističe kako ne želi da pokazuje svog partnera, Nenada Cicmila.

- O partneru nikada nisam pričala ni o našem upoznavanju. Ne bih volela ni da se zna za njega. Opekla sam se već jednom u prošlosti, gorak mi je ukus u ustima, zato krijem svoj privatni život. Neka znaju da se zove Nenad, neka znaju i kako izgleda i to je kraj. Šta ima ko da ga gleda, on je samo moj momak - izjavia je Vučićeva nedavno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike