Mrežaste čarape i mini-haljina s velikim dekolteom: Ksenija Knežević u provokativnom izdanju na snegu, ovakvu je dosad nismo videli (FOTO)

16.01.2024

09:03

1

Pevačici ni temperatura u minusu nije smetala

Mrežaste čarape i mini-haljina s velikim dekolteom: Ksenija Knežević u provokativnom izdanju na snegu, ovakvu je dosad nismo videli (FOTO)
Ksenija Knežević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ksenija Knežević, pevačica i nekadašnja članica sastava "Hurricane", za razliku od svojih koleginica iz pomenute grupe, ne voli toliko da se eksponira, pa je retko viđamo u emisijama i na javnim događajima. 

Ipak, na svom nalogu na Instagramu se trudi da bude aktivna, a njena poslednja objava izazvala je buru komentara. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Ksenija Knežević

Pevačica je, naime, pozirala u kratkoj, plavoj haljini sa velikim i otvorenim dekolteom, dok je na nogama imala mrežaste čarape. I tu ništa ne bi bilo sporno da ona nije pozirala napolju, jer se u pozadini video sneg i da je noć, pa je sigurno bilo i te kako hladno.

No, Kseniji to očigledno nije smetalo, a iako nema komentara ispod njene objave, fotografije su se proširile na drugim društvenim mrežama. Neki od njih su komentarisali da u ovakvom izdanju izgleda kao barbika, pa je očigledno napravila dobar potez kada se ljudima ovo dopalo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSENIA (@ksenia.knezevic)

Kneževićeva je, inače, nedavno ispričala da je, zbog posla, razvila veliki broj zdravstvenih problema, te da je njeno telo reklo "ne" jer ona to nije činila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike