Prvo gostovanje Sanje Vučić bez Ivane i Ksenije: Uvek sam mogla da se oslonim na njih, sad je sve na meni

20.09.2022

20:49

0

Pevačica je danas objavila novu pesmu kojom je najavila početak solo karijere

Prvo gostovanje Sanje Vučić bez Ivane i Ksenije: Uvek sam mogla da se oslonim na njih, sad je sve na meni
Sanja Vučić - Copyright Instagram printscreen/Ami G Show

Posle raspada čuvenog sastava „Hurricane”, članice ove grupe su odlučile da grade solo karijeru. Prvi korak ka tome je učinila pevačica Sanja Vučić koja je danas objavila svoj prvi singl pod nazivom „Omađijan”. 

Tokom gostovanja u emisiji „Amidži šou”, prvi put kao solo pevačica, bez Ivane Nikolić i Ksenije Knežević, ona je priznala da joj je veoma čudno što se sama pojavljuje. 

ATAImages/ A.A.
Sanja Vučić

 

- Jao! Da, malo zvuči neverovatno, ali da. Jako se čudno osećam, pomalo i setno iskreno. Danas je izašla moja nova pesma „Omađijan”, već neko vreme mi stoji u fioci i mislim da je vreme da sad ugleda svetlost dana. Mogu reći da sam vrlo uzbuđena, sve ide super, jako sam zadovljna, kao i cela ekipa - ističe Sanja, pa dodaje da joj je nije svejedno što po prvi put gostuje bez svojih koleginica. 

- Prečudno mi je, uvek sam imala tu prednost da mogu da se oslonim na neku od njih dve, u fazonu: „Ona će da kaže nešto umesto mene, ona će da odgovori”, a sad je nekako sve na meni - kaže Vučićeva.

ATAImages/ A.A.
Ksenija Knežević, Sanja Vučić, Ivana Nikolić

 

Podsetimo, osim Sanje i Ivana je najvila solo karijeru, kao i svoj prvi solo nastup u Beču, gde će deliti scenu sa Zdravkom Čolićem. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike