„Sramota da ne isplate naš deo!" Posle tvrdnji Ljilje Jorgovanović da joj Ceca duguje novac, oglasila se i ćerka pokojnog Doce Ivankovića

09.02.2024

22:45

0

Ksenija objašnjava kako je pevačicu njen otac gledao kao da je i ona njegova naslednica

„Sramota da ne isplate naš deo!" Posle tvrdnji Ljilje Jorgovanović da joj Ceca duguje novac, oglasila se i ćerka pokojnog Doce Ivankovića
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ljiljana Jorgovanović samo što je u javnost iznela tvrdnje da joj Ceca Ražnatović duguje novac, oglasila se i ćerka pokojnog Dobrivoja Doce Ivankovića, Ksenija, gotovo jednako oštro kao i tekstopisac.

- Već dve godine traju naši pokušaji da rešimo ovaj problem. Moja sestra po ocu Lidija i ja nismo ni znale da imamo pravo da dobijemo novac od pregleda na Jutjubu dok to nismo saznale od ljudi iz firme „Konekt netvork" - počela je ona za „Kurir" pa nastavila o tome kako pevačicu zna od svoje 11. godine, te kako je njoj Doca izašao u sustet na početku karijere.  

Ceca Ražnatović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Cecu poznajem od svoje jedanaeste godine, tada ju je moj otac doveo kod nas u kuću. Gledao ju je kao svoje dete. Pomogao joj je u svemu na početku karijere, a nikad nije uzeo ni dinara za pesme koje joj je napisao. Za ovo što pričam postoje brojni svedoci. Od 1993. godine Ceca nas nikad više nije pozvala - tvrdi ona.

Potom popričala je i o tome kako ona sama skorije nije ni pokušala da stupi u kontakt s njom, već da su za to zaduženi njihovi pravni predstavnici.

- To smo prepustili našim zastupnicima, ali kako su nam oni rekli, sa Cecine strane i strane njenog tima nailazimo na potpuno ignorisanje. Da se razumemo, ja ne sporim da je ona velika zvezda i da je zaslužila da zarađuje novac od pregleda pesama na Jutjubu. Ali baš zato što je velika zvezda, sramota je da ne isplati naš deo novca, koji nam pripada kao naslednicima Dobrivoja Ivankovića i da se na taj način bruka. U pitanju su hiljade evra. Zaista ne mogu da shvatim da se neko ko ima toliko novca tako ponaša, to je dno - zaključila je za pomenute medije ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike