Reč Cecinog advokata, u jeku drame oko spora s Milijem: Presuda postoji već dve godine, samo se ovo sada čeka!

09.02.2024

19:35

0

Ovo, tvrdi on, nije nikakva novina...

Reč Cecinog advokata, u jeku drame oko spora s Milijem: Presuda postoji već dve godine, samo se ovo sada čeka!
Svetlana Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnji saradnici Svetlana Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili zbog spora oko fonograma izvesno vreme sastajali su se pred zakonom. Pevačica je, onda, nedavno u jednoj emisiji istakla kako je kompozitora dobila na sudu, da bi ubrzo zatim njegov advokat javnosti poručio kako je to daleko od istine i da je proces i dalje aktivan.

Sada, Ražnatovićkin pravni predstavnik Dušan Stojković oglasio se pa - pobio sve dosad iznete tvrdnje druge strane.

- To nije ništa novo. Već dve godine postoji presuda, gde je sud usvojio da vlasništvo nad fonogramom bude 50:50 odsto, kako je i bio dogovor između Cece i Milija. To nije nikakva novina i sada se samo čeka da Apelacioni sud prvostepeno to definiše - naglasio je za „K1info" Stojković, dodajući da se sada stvara vestačka fama da bi se vršio pritisak na sud.

Posetimo, Ceca je nedavno u jednoj emisiji ispričala:

Ceca Ražnatović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- To se sada sve sređuje, Jutjub kanali se sređuju i moj kanal, takođe. Neke pesme su povučene dok se neke stvari ne raščiste, sa Milijem sam na sudu baš zbog tih fonograma, zato što je dogovor bio da budu 50:50. On je uzeo na sebe svih 100 odsto.

Tu se nije i zaustavljala.

- Sada je to sud dodelio, da bude 50:50, kako je i trebalo da bude. Moram da kažem mojoj publici da nije stvar do nesređenosti kanala, sve su pesme tu, ali moraju stvari da se poštuju i da se stavi sve na svoje mesto - naglasila je u „Premijeri" ona, nakon čega je „ustao" Milijev advokat, istakavši da spor nije završen, niti da je isti iko dobio ili izgubio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike