„Ceca, Mira Škorić, Brena, Jami... Mogle bi da napune stadion!" Bulićev brat planira spektakl: Estrada će zaigrati fudbal kao pre 30 godina?

09.02.2024

21:15

0

Onda, pevači su održali humanitarni koncert o kom se i dan-danas priča

„Ceca, Mira Škorić, Brena, Jami... Mogle bi da napune stadion!" Bulićev brat planira spektakl: Estrada će zaigrati fudbal kao pre 30 godina?
Aca Bulić - Copyright MN Press

Kao što su i pre tri decenije na stadionu u Železniku, Lepa Brena, Svetlana Ceca Ražnatović, Mira Škorić, Zorica Brunclik, Bora Đorđević, Momčilo Bajagić Bajaga, Ivan Gavrilović, Jasna Milenković Jami - mogli bi i danas da se okupe na starom mestu, te svakako ispune čitav prostor do vrha. Onda, ova velika imena s estrade sa još nekim kolegama održala su humanitarni koncert o kom se i sada priča.

Organizator događaja tad je bio Jusuf Jusa Bulić, a prisetivši se istog, njegov sin Đorđe kaže kako bi rado to preuzeo na sebe.

- To je bilo pre 30 godina. Tada je moj otac organizovao humanitarni turnir, a sada bih i ja želeo da probam isto da učinim. Za tako nešto je potrebna ozbiljna organizacija, ali cenim da bi ove ili eventualno sledeće godine moglo da se realizuje. Pored humanitarnog turnira „Jusa Bulić" imam nameru da okupim javne ličnosti koje će pevati, ali i na terenu odigrati fudbal. Isto bi bilo dve ekipe, ukoliko uspemo da napravimo više timova, bilo bi još bolje - kazao je brat Ace Bulića, piše „Kurir", a onda je on nastavio:

Ideje samo izviru

- Sva sredstva bi išla za decu bez roditelja. Nekada su češće u tom turniru uzeli pevači sa estrade poput Cece Ražnatović, Mire Škorić, Jasne Milenković Jami, Lepe Brene, Zorice Brunclik, dakle velika imena. I danas bi oni mogli da okupe pun stadion, a mlađe zvezde da zaigraju fudbal. Ta manifestacija koja je bila 1994. godine je izazvala veliko interesovanje, a verujem da će i ova koju planiramo.

Inače, Bulić je nedavno osnovao i sportsko društvo „Železnik" kojem pripada fudbalski klub „Železnik", ženski fudbalski klub „Železnik" kao i boksersko uduženje „Železnik", dok je fudbalski klub „Radnički", prema pisanju pomenutih medija, prepustio bratu Draganu Aci Buliću.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike