Ceca Ražnatović o duetu sa Majom Berović: To je bila njena ideja, mnogo su me usrećili

05.02.2024

09:25

0

Pevačice su zadovoljne reakcijama publike

Ceca Ražnatović o duetu sa Majom Berović: To je bila njena ideja, mnogo su me usrećili
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je obradila svoj stari duet sa Mirom Škorić "Ne računaj na mene", samo ga je ovog puta otpevala sa Majom Berović.

Kako sa Mirom godinama nije u dobrim odnosima, na njeno mesto je došla mlađa koleginica, a Ceca ističe da je zadovoljna time kako zvuči njihova verzija pesme iz 1993. godine.

- Na Majinu ideju smo ponovo snimili pesmu ''Ne računaj na mene'', koju sam prvobitno snimila sa Mirom Škorić, koja je gostovala na mom albumu. Ona je želela to da snimimo za potrebe novogodišnjeg programa. Snimile smo to začas, s puno ljubavi... Publika je to odlično prihvatila. To me je mnogo usrećilo - rekla je Ceca u emisiji "Premijera".

Marija Mladjen/ATAImages
 

Podjednako je srećna i Maja Berović, a tokom saradnje sa Cecom imala je priliku i da je privatno upozna.

- Ceca je fantastična! Privatno je kao na sceni, kakva se i predstavlja... Zapravo, možda je čak i opuštenija privatno! Onako, jedna potpuno draga žena - rekla je Maja i dodala da je veoma zadovoljna time kako je ispao njihov duet.

Inače, Mira Škorić je burno reagovala nakon objave ove pesme, a za njom se oglasila i njena prijateljica Jelena Karleuša, te čak istakla da bi volela da Škorićeva i ona snime svoju verziju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike