Pevači odigrali fudbalsku utakmicu, pa sav novac prosledili za lečenje dece: Ceca i Lepa Brena bile u suparničkim timovima (FOTO)

09.02.2024

10:50

0

I voditelj je bio dobro poznato lice

Pevači odigrali fudbalsku utakmicu, pa sav novac prosledili za lečenje dece: Ceca i Lepa Brena bile u suparničkim timovima (FOTO)
Copyright Prinscreen/Youtube/Lepa Brena

Tog prvog juna 1994. godina na stadion u Železniku bio je pun do poslednjeg mesta, a velikoj posećenosti može da se zahvali estradnim licima koja su se odazvala u velikom broju. Povod ove estradne utakmice bilo je sakupljanje novca za dečiju kliniku u Tiršovoj, a pevači su se podelili u dva tima, čiji su kapiteni bili Bora Čorba i Boki Milošević.

Voditelj je bio Voja Nedeljković, koji je na početku meča predstavljao pevača, a koje je publika pozdravljala gromoglasnim aplauzom.

U žutom timu bili su Momčilo Bajagić Bajaga, Ceca Ražnatović, Zorica Brunclik, Igor iz grupe „Divlji kesten“, Merima Njegomir…

Dok su boje belog tima branili Lepa Brena, Jasna Milenković Jami, Mira Škorić, Džej Ramadanovski, Ivan Gavrilović…

Nakon završene utakmice, publika je imala priliku da uživa u hitovima ovih izvođača, a meč je prenosi Javni servis.

Ovi snimci se i danas dele na društvenim mrežama, a od pomenutih među živima više nisu Merima Njegomir, Džej Ramadanovski, Igor Starović i Boki Milošević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike